Βαλάντης: «Κάνω απεργία πείνας για να τιμωρήσω τον εαυτό μου»

16:56 31/10/2019 - Πηγή: People

Τις δικές του δυσκολίες πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ο Βαλάντης, αφού έμαθε ότι έχει καρκίνο στο νεφρό, έχασε την ευκαιρία να μπει στο Nomads και να έχει ένα καλό έσοδο και σύμφωνα με όσα περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη, βίωσε αρκετή προδοσία από πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

Ο Βαλάντης περιγράφει κάτι σοκαριστικό που κάνει για να τιμωρήσει τον εαυτό του και σίγουρα δεν συνίσταται. Αντιθέτως, είναι ως και επικίνδυνο. Ο τραγουδιστής εξήγησε

ότι όταν νιώθει άσχημα ψυχολογικά, θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του. Και για να μην αναζητήσει άλλες, πιο επώδυνες λύσεις, προτιμάει να περνάει διαστήματα που μένει νηστικός.

Κι αυτό φαίνεται στο σώμα του, αφού κατά την παρουσία του στη χθεσινή εκπομπή Μεσάνυχτα, ο Βαλάντης ήταν αρκετά αδυνατισμένος.

«Είχα πάθει κατάθλιψη το 2003. Είχαν γίνει πράγματα στη ζωή μου που με τάραξαν. Ήταν η γέννηση του παιδιού μου και ήμουν σε πλαίσια όχι τόσο καλά με την Έλενα τότε. Ήταν ο καιρός που πήγα και φαντάρος. Πήγα το 2004. Δεν άντεξα. Είχαν τον ψυχίατρό μου και τον έχω ακόμα. Βέβαια τώρα πια δεν έχω προβλήματα ψυχιατρικά, αλλά πλέον μιλάω μαζί του φιλοσοφικά. Ξέρει τα ελαττώματά μου.

Με είχαν καλέσει στο Nomads, έχω περάσει κι είμαι απ΄αυτούς που θα φύγουν για τη Μαδαγασκάρη. Εκεί γίνεται μια σειρά εξετάσεων και στον υπέρηχο είδαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Υπήρξαν στιγμές φόβου, αμφιβολίας. Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Κάποια στιγμή αντέδρασα μέσα μου ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να το περάσω έτσι, πιστεύω στον εαυτό μου. Τελικά επέλεξα τη σωστή οδό, κάναμε το χειρουργείο, πήγαν όλα καλά.

Εγώ είχα αυτή την αρρώστια εξαιτίας των τοξικών ατόμων στο περιβάλλον μου. Πέρασα προδοσία και έλλειψη σεβασμού. Με θύμωσαν και ως αποτέλεσμα ξέσπασε ο οργανισμός μου. Είχα φτάσει κάποια στιγμή να είμαι πολύ αδύνατος. Κάνω απεργίες πείνας για να εκφράσω τη λύπη μου. Κάνω απεργία για να αλλάξω εγώ. Όταν μου δημιουργείται ένα πρόβλημα, για να μην προβώ σε κάποιο κακό, τιμωρώ τον εαυτό μου με την απεργία πείνας. Τιμωρώ τον εαυτό μου γιατί είμαι πολύ συναισθηματικός και αν δεν αντιδράσω έτσι, θα τιμωρηθώ αλλιώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα