" Χέρι - χέρι " η Άννα Μάνη ..με τη ΔΑΠ

Με ερώτηση της η Άννα Μάνη προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ζητά να δοθεί η δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου του 2014, ανεξαρτήτως του εξαμήνου διδασκαλίας των μαθημάτων που οφείλουν, προκειμένου να διευκολυνθεί η ολοκλήρωση των σπουδών τους, δεδομένης της ήδη δυσχερούς οικονομικής κατάστασης των οικογενειών που σπουδάζουν τα παιδιά τους.

Με λίγα λόγια η γαλάζια βουλευτής Πιερίας ζητάει από τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο οι φοιτητές που εχουν ολοκληρώσει τα ακαδημαϊκά έτη και χρωστούν

μαθήματα να μπορέσουν να συμμετασχουν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου λόγω των απεργιών στα ιδρύματα και κυρίως λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης.

Να θυμίσουμε πως και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ με επιστολή της τα τελευταία 24ωρα προς το υπουργείο Παιδείας ζητάει να μπορέσουν οι πτυχιακοί φοιτητές να δώσουν μαθήματα τον Φεβρουάριο.

Τα καλά πρέπει να λέγονται, σε μια δύσκολη περίοδο για τις ελληνικές οικογένειες που σπουδάζουν τα παιδιά τους, και ιδίως σε άλλες πόλεις από αυτές που διαμένουν.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα