H Παπαβασιλείου και το... botox!

Τι κι αν η γνωστή και ταλαντούχα παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου έχει το τέλειο κορμί που θα ζήλευε και ένα μοντέλο, η ίδια αποκαλύπτει σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ποια είναι τα μυστικά για να αποκτήσει κανείς το τέλειο κορμί της αλλά και την λάμψη της.

Άραγε είχε από πάντα όμως αυτό το κορμί η τηλεπερσόνα;

«Στην εφηβεία μου το βάρος μου ήταν τελείως διαφορετικό από το σημερινό μου. Είχα φτάσει τα 63 κιλά, αν σκεφτείς ότι τώρα είμαι 53.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα ένα σώμα σαν κι αυτό που έβλεπα στα περιοδικά», αποκαλύπτει η ίδια στο ΕΓΩ weekly που πλέον το σώμα της βρίσκεται σε όλα τα περιοδικά.

Για το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί τόνισε:

«Κατ’ αρχάς έχω βάλει την άθληση στη ζωή μου. Γυμνάζομαι επί 40 λεπτά, τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα και έχω διαπιστώσει τρομερές αλλαγές στο σώμα μου. Θεωρώ ευχαρίστηση το φαγητό, προσπαθώ όμως μην αποκλίνω από τις διαφορετικές μου συνήθειες. Καταναλώνω πέντε γεύματα την ημέρα, που συνοδεύονται από σαλάτα. Έτρωγα πάντοτε ένα δυναμωτικό πρωινό. Προτιμώ το μαύρο ψωμί και αποφεύγω τα πολλά λιπαρά».

Έχει κάνει ποτέ κάποια επέμβαση στο πρόσωπο της για να διατηρήσει την λάμψη της ομορφιάς της «ζωντανή»;

«Έχω κάνει μία φορά minibotox και έμεινα σε αυτό, γιατί ασπάζομαι τη φιλοσοφία του «παν μέτρον άριστον». Έχω δει πάρα πολλές περιπτώσεις γυναικών να παραμορφώνονται. Γενικά δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Πιστεύω, π.χ., πως όσο περισσότερες κρέμες βάζεις, επιβαρύνεις το δέρμα σου κάνοντας το τελικά περισσότερο κακό πάρα καλό. Εγώ πλέον περιορίζομαι στο να πλένω με ένα απαλό υγρό σαπούνι το πρόσωπο μου και να βάζω μια απλή ενυδατική κρέμα. Το καλύτερο φάρμακο άλλωστε είναι η σωστή διατροφή και η γυμναστική».

Οι περισσότερες όμορφες παρουσίες όμως νιώθουν πολλές φορές κόμπλεξ με την εμφάνιση τους. Η Έλενα Παπαβασιλείου τι έχει πει να πει γι’ αυτό;

«Αν έχω κακή ψυχολογία, με ενοχλούν τα πάντα. Όταν είμαι καλά, αισθάνομαι και με το σώμα μου όμορφα. Γενικά νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά έχω περάσει και φάσεις που δοκίμαζα το ένα μετά το άλλο, αισθανόμουν ότι δεν μου πάει τίποτα και δεν ήθελα να βγω καθόλου έξω. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πώς τα πάμε με τον εαυτό μας, πόσο καλές σχέσεις έχουμε με τους γύρω μας. Είναι το κλειδί για να αισθανθούμε καλά και ωραίοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα