Mάχη "Τιτάνων" στο Καμπ Νου!

O ποδοσφαιρικός πλανήτης ξέρει που θα έχει στραμμένα τα βλέμματά του απόψε!

Στις 19:00 διεξάγεται το απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι, η μεγαλύτερη μάχη στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, η αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο παγκόσμιους "Κολοσσούς"!

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα... απλωθούν στο χορτάρι του "Καμπ Νου" και άλλα τόσα εκατομμύρια ζευγάρια μάτια θα περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο φετινό "Clasico".

H Mπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας για την 10η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, με τις δυο ομάδες να έχουν απόσταση τριών βαθμών (25 οι Καταλανοί

και 22 οι Καστιγιάνοι) και να θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη για τους βαθμούς, το πρεστίζ, το γόητρο και γενικά όλα όσα συνοδεύουν αυτή τη μάχη.

Μια ποδοσφαιρική πανδαισία που όμοιά της δεν υπάρχει, αφού μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο. Δυο κλαμπ με τεράστια ιστορία, αναρίθμητους τίτλους και πολλές διαφορές να τα χωρίζουν!

Η αποψινή αναμέτρηση έχει τις ιδιαιτερότητές της, αφού πέρα από τις δυο μεγάλες "ατραξιόν", που δεν είναι άλλες από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δικαιωματικά έχουν την πρωτοκαθεδρία και τα περισσότερα "φλας" πάνω τους, το ντεμπούτο τους σε "Clasicos" κάνουν δυο παίκτες που ήδη έχουν αφήσει το... στίγμα τους, αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για τους Νεϊμάρ και Γκάρεθ Μπέιλ, που το καλοκαίρι άλλαξαν "στρατόπεδα", αφήνοντας Σάντος και Τότεναμ αντίστοιχα για να κάνουν το μεγάλο άλμα και να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ισπανία, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να σπαταλάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να τους αποκτήσουν. Αμφότεροι θέλουν να δείξουν την αξία τους και να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το ματς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η μάχη στους πάγκους, όπου γίνεται και εκεί ντεμπούτο σε μάχη μεταξύ "μπλαουγκράνα" και "Βασίλισσας". Οι Τάτα Μαρτίνο και Κάρλο Αντσελότι επιθυμούν να κάνουν ξεκίνημα με το... δεξί και να ανεβάσουν τις "μετοχές" τους.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το κοουτσάρισμα σε αυτό το ντέρμπι και αποτελεί μεγάλο δέλεαρ και για τους ίδιους. Η μάχη της "σκακιέρας" αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και γύρω στις 21:00 θα γνωρίζουμε ποιος θα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι πιθανότερες συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Φάμπρεγκας, Νεϊμάρ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Αρμπελόα, Ράμος, Βαράν, Μαρτσέλο, Ιγιαραμέντι, Κεντίρα, Μόντριτς, Ίσκο, Ντι Μαρία, Ρονάλντο.

Πηγή: woop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα