Αναρχικοί οι ληστές του Μασούτη στη Δελφών

Μέλη του αναρχικού κινήματος της Θεσσαλονίκης είναι οι δράστες της χθεσινοβραδινής ληστείας στο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας καταστημάτων «Μασούτης» στην οδό Δελφών. Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι πρόκειται για αναρχικούς που βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή κρούσης και δεν σχετίζονταν με το ιδεολογικό κομμάτι του κινήματος.

Λίγη ώρα μετά τη ληστεία στην οδό Δελφών οι δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν στην οδό Βουλγαροκτόνου, στην Πυλαία. Είναι μία από τις

λίγες φορές που η Ελληνική Αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει ληστές λίγη ώρα μετά το χτύπημα.

Υπήρχαν πληροφορίες για το «χτύπημα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr η αστυνομία γνώριζε μέσω πληροφοριών ότι πρόκειται να γίνει ληστεία σε σούπερ μάρκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης από τα συγκεκριμένα άτομα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα από τη ληστεία δεν προορίζονταν για την ενίσχυση του αγώνα των αναρχικών αλλά για προσωπική κατανάλωση.

Ο τρίτος δράστης

Η ταυτότητα του τρίτου δράστη που διαφεύγει της σύλληψης είναι γνωστή στην αστυνομία. Συμμετείχε όπως και οι άλλοι δύο δράστες σε πορείες διαμαρτυρίας και επεισόδια που πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο διαδηλώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα