Ανέτρεψε τα δεδομένα την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την μεγάλη ανατροπή φαίνεται ότι έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη χθεσινοβραδινή κεντρική του ομιλία στο Τάε κβο ντο. Ο Πρωθυπουργός συσπείρωσε τους αναποφάσιστους των τελευταίων ημερών και κατόρθωσε να συγκρατήσει τη διαφυγή ψήφων προς άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους τα κορυφαία στελέχη από το επιτελείο του πρωθυπουργού, η διαρροή ψήφων προς τον ΣΥΡΙΖΑ ανακόπηκε τις τελευταίες ώρες, σε σημαντικό βαθμό. Η ομιλία

του κ. Σαμαρά ήταν στοχευμένη όχι τόσο στο φόβο της επόμενης ημέρας με πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο σε επιχειρήματα για το έργο της κυβέρνησης σε οικονομικό επίπεδο και τα θετικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην πάνε χαμένες οι θυσίες, αναφέροντας ότι «Μόλις κερδίσει η ΝΔ θα έχουμε κυβέρνηση σε λίγες ημέρες και σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε βγει από την αβεβαιότητα και σε έξι μήνες θα μοιάζουν όλα κακή ανάμνηση.

Ανέφερε ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτά τα χρόνια είπε πολλές φορές «όχι» στην Τρόικα, ενώ τόνισε «Υπάρχει εμπιστοσύνη από τους εταίρους στον Ελληνα πρωθυπουργό. Στην Ευρώπη της ανάπτυξης θα μετέχω και θα συνδιαμορφώνω, ενώ ο κ. Τσίπρας θα απέχει και θα συμμορφώνεται».

Ο κ. Σαμαράς ανέδειξε και το έργο της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, για τη σταθεροποίηση των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας. «Εξαλείψαμε τα ελλείμματα, η ανάπτυξη άρχισε, έρχονται επενδύσεις, η οικονομία παίρνει μπροστά, το εισόδημα αυξήθηκε το τελευταίο τρίμηνο. Η χώρα σταθεροποιείται, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία μας», ανέφερε.

Εντυπωσιακή ήταν η κινητοποίηση για την κεντρική ομιλία του κ. Σαμαρά, καθώς χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Τάε κβο ντο για τη συγκέντρωση που είχε ιδιαίτερο παλμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα