Απέχουν από την ψηφοφορία οι Χρυσαυγίτες

Την απόφασή τους να απέχουν από την σημερινή ψηφοφορία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, η βουλευτική ασυλία του οποίου, όπως και άλλων 5 συναδέλφων του από τη Χρυσή Αυγή

κρίνεται σήμερα.

Κατά την έναρξη της ψηφοφορίας της Ολομέλειας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πλην του Γερμενή, πήραν το λόγο για να απολογηθούν ενώπιον της Ολομέλειας με τον Ηλία Παναγιώταρο να είναι ο πιο «επιθετικός» απ’ όλους, όπως και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ζητώ μόνιμη άρση ασυλίας για να μην σας ταλαιπωρώ» είπε ο κ. Παναγιώταρος, ενώ στο ίδιο μήκος και με ένταση επίσης ήταν και η τοποθέτηση του Κασιδιάρη.

Κάθε σχέση με όσα τους καταλογίζονται αρνήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τις απολογίες τους πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο Ηλίας Παναγιώταρος έλαβε πρώτος τον λόγο και ζήτησε μόνιμη άρση της ασυλίας του για να μην ταλαιπωρείται το Σώμα. "Η Χρυσή Αυγή είναι και θα μείνει εδώ. Η σκευωρία κατέρρευσε. Το καταλαβαίνουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που έρχονται κατά συρροή στη Χρυσή Αυγή" είπε. Ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επανέλαβε τη χθεσινή του ομιλία κάνοντας λόγο για άθλια σκευωρία και γνωστοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία για να μην νομιμοποιήσει την κατάλυση του Συντάγματος που επιχειρεί η κυβέρνηση. Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η ομιλία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι σε λίγες ημέρες θα γεννηθεί η κόρη του και πρόσθεσε πως όταν τον ρωτήσει για όσα γίνονται σήμερα θα της πει να είναι υπερήφανη για τον πατέρα της διότι κατηγορήθηκε επειδή αγαπούσε την πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα