Μπούκουρας σε Απόστολο Κακλαμάνη: "O Aνδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή"

Πρωταγωνιστής πρωτοφανών σκηνών για το Ελληνικό Κοινοβούλιο έγινε ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας ο οποίος κατά την απολογία του αφού αρνήθηκε κάθε κατηγορία ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του και αποκάλυψε ότι παίρνει ψυχοφάρμακα. Αναλυτικά το απόσπασμα από το ξέσπασμα του βουλευτή:

Βλέπω τα παιδιά μου μία ώρα την εβδομάδα. Είμαι υπερήφανος για αυτά. Είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με ρωτάνε «γιατί πατέρα είσαι στη φυλακή;» Τα κοιτάω στα μάτια και κλαίω και δεν έχω τι να τους πω; Γιατί είμαι στη φυλακή;. Τι έχω κάνει;

Πείτε μου; Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ μέσα. Δεν προσέβαλα ποτέ κανέναν σας. Έτυχε και έγινα βουλευτής της Χρυσης Αυγής. Δεν είμαι φασίστας. Δεν είμαι ναζιστής. Έλληνας πατριώτης είμαι. Ποιο είναι το έγκλημα. Τι έχω κάνει πείτε μου;. Φεύγω τώρα και πάω πίσω στις φυλακές Ναυπλίου. Σας το λέω τώρα για πρώτη φορά να το ακούσει και η γυναίκα μου. Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα. Με λεξοτανίλ. Τα ξέρετε; Δεν έχω να δώσω μια απάντηση στα παιδιά κου γιατί είμαι εκεί μέσα. Τι να τους πω; Ρωτήστε μάθετε για μένα. Ήρθαν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές τάξεις και κατέθεσαν. Δεν προκύπτουν στοιχεία για μένα να είμαι φυλακή. Ναι προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν είχα ακραίες συμπεριφορές. Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Η Ελλάδα στους Έλληνες έλεγε Πρόεδρε –σ.σ απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη-. Ανέβαινα στις κολώνες και κρέμαγα σημαίες» είπε ο κ. Μπούκουρας ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. Μάλιστα η κα Ραχήλ Μακρή, ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Π.Χαϊκάλης σηκώθηκαν όρθιοι και του έσφιξαν το χέρι λέγοντάς του: «Ψηλά το κεφάλι. Μην μασάς. Να είσαι υπερήφανος».

Keywords
Τυχαία Θέματα