Δείτε την πιο hot πλευρά της Lana del Rey

Περιμένεις πώς και πώς να ακούσεις απόψε live στην Αθήνα την Lana del Rey; Ή μήπως δεν ανήκεις στους fans της; Όπως και να ‘χει, η Lana είναι το πιο σέξι hipster-indie κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας και το star.gr σου παρουσιάζει την hot πλευρά της!

Μπορεί να μην λες «τι κορίτσαρος Θεέ μου» όταν την βλέπεις, ωστόσο, η 26χρονη σταρ έχει δείξει την αισθησιακή της πλευρά.

Παρά τα κοντά σορτσάκια, φορεματάκια και μπλουζάκια της, η Lana «μαγνητίζει» κυρίως με τα φωνή και τα σαγηνευτικά της χείλη.

Την πιο θηλυκή της πλευρά την είδαμε στην ιταλική «Vogue», όπου πόζαρε με «αέρα» μεγάλης σταρ της δεκαετίας του ’60. Εκεί, πάντως, που μας... αποσυντόνισε, ήταν όταν στέφθηκε γυναίκα της χρονιάς και πόζαρε... γυμνή, για λογαριασμό του περιοδικού «GQ»!

Απόψε το βράδυ, στο «Terra Vibe», στη Μαλακάσα, στο πλαίσιο του «Rockwave Festival», η Lana θα τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της -όπως τα «Video Games», «Summertime Sadness», «Born To Die» και «Blue Jeans»- που το ελληνικό κοινό εδώ και μήνες αποθεώνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα