Δεν πάει για αρχηγός της ΔΗΜΑΡ ο Πανούσης

Δεν προτίθεται να διεκδικήσει την αρχηγία της ΔΗΜΑΡ από τον Φώτη Κουβέλη ο Γιάννης Πανούσης, παρά τα σενάρια που υποστήριζαν το αντίθετο. Όπως διευκρίνισε ο γνωστός ακαδημαϊκός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, θα δώσει το "παρών" στο προσεχές συνέδριο - κάτι που μόνο δεδομένο δεν ήταν - , ωστόσο, δεν θα κυνηγήσει την ηγεσία.

Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίζουν από τις πρωινές δηλώσεις του στον Βήμα FM τα λεγόμενά του για το

Συνέδριο, το οποίο χαρακτήρισε "φάρσα" και "όλο φρου-φρου και αρώματα", ενώ απόρησε με τον χειρισμό της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα, από τον Φώτη Κουβέλη.

"Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το -τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά... Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιο πολιτικό χρόνο;", ανέφερε ο Γιάννης Πανούσης και συνέχισε:

"Εγώ, αυτή τη δημοκρατικοφάνεια του 'ό,τι πει το συνέδριο', λες και δεν στήνονται συνέδρια ή όλα έρχονται με διαφάνεια, θεωρώ ότι μοιάζει με φάρσα. Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών".

Keywords
Τυχαία Θέματα