Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Το δαχτυλίδι στα χέρια της παρουσιάστριας φούντωσε πριν από μέρες τις φήμες για το γάμο της με το Ματέο! Πριν καλά καλά μάθουμε τι γίνεται με το γάμο ένα ακόμα νέο έβαλε φωτιά στο χώρο της ελληνικής showbiz...

Πρόκειται για την είδηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη. Λέτε να έχουμε και μωρό σύντομα; Ο χρόνος θα δείξει καθώς αυτά δεν κρύβονται!

Η Ελένη Μενεγάκη

είναι η επί πολλά χρόνια βασίλισσα της πρωινής και μετέπειτα της μεσημεριανής ζώνης. Ως εκ τούτου καθετί που σχετίζεται με την ίδια και το περιβάλλον της καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα και να κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Αγαπημένος στόχος των παπαράτσι και αγαπημένο αφιέρωμα των περιοδικών είναι η σχέση και ο μεγάλος ερωτάς της παρουσιάστριας με τον Ματέο! Έτσι σε κάθε απόδραση, βόλτα, αγκαλιά, φαγητό ή ότι άλλο... είναι όλοι εκεί έτοιμοι να αποθανατίσουν τη στιγμή!

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για τα... ευχάριστα! Μπορεί η Ελένη να μην το έχει παραδεχτεί στο ευρύ κοινό ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η εγκυμοσύνη της θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού που πάντα ήθελε αυτό το παιδί και παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα