Έκανε σεξ με...κολοκύθα

Σε 11 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 34χρονος άντρας από τις ΗΠΑ μετά από σεξουαλική επαφή που είχε με τη κολοκύθα του γείτονά του αλλά και με μια πλαστική φουσκωτή βάρκα!

Ο Εντγουιν Τσαρλς Τομπεργκτα από το Χάμιλτον του Οχάιο των ΗΠΑ ομολόγησε την ενοχή του και παραδέχθηκε επίσης την τάση του να «έλκεται» από φουσκωτά είδη.

Ο Τομπέργκτα συνελήφθη όταν βγήκε γυμνός από την πίσω πόρτα του σπιτιού του, στο φως της ημέρας, με σκοπό να παραδοθεί στις περίεργες σεξουαλικές του ορμές μη λαμβάνοντας υπόψη του ότι βρισκόταν σε κοινή θέα παρουσία μάλιστα και παιδιών.

Πάντως,δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος είχε ερωτοτροπήσει με αλλόκοτα φετιχ αντικείμενα. Σύμωνα με τη Mirror, τον Αύγουστο του 2011 είχε συλληφθεί ξανά για ανάλογη αξιόποινη πράξη, κάνοντας σεξ με μια ροζ φουσκωτή πισίνα ενώ το 2002 πιάστηκε να κάνει σεξ με μια φουσκωτή κολοκύθα που αποτελούσε μέρος στολισμού του γείτονά του για τον εορτασμό του Halloween.

Ο δικαστής Τσαρλς Πάτερ χαρακτήρισε τις πράξεις του «άσεμνες» και « κάτι που η κοινωνία δεν πρόκειται να ανεχθεί.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο Τομπέργκτα δήλωσε χαρακτηριστικά : «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τις πράξεις μου. Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να παρατήσω όλες αυτές τις ανοησίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα