"Έκραξαν" τη Ρεπούση στο ΕΚΠΑ!

Δεν φανταζόταν τέτοια αντιμετώπιση από το πλήθος των φοιτητών που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου η Μαρία Ρεπούση, όταν ανέβαινε στο βήμα για να εκφράσει την "αντιφατική" άποψή της για τη διαθεσιμότητα.

"Η άρνηση του δημόσιου πανεπιστημίου να δει τις πληγές του και να σκύψει πάνω τους έκανε ευκολότερη την επίθεση εναντίον του. Κάνουμε έκκληση στους διοικητικούς υπαλλήλους για ανοικτά πανεπιστήμια με προσωπικό ασφαλείας. Ζητάμε από την κυβέρνηση να επανεξετάσει τη διαθεσιμότητα ώστε κανένας να μη χάσει τη δουλειά του", είπε εν μέσω αποδοκιμασιών

στο συνέδριο για τη διαθεσιμότητα, με συνέπεια η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ να... πελαγώσει και να αναγκαστεί να αλλάξει το ύφος σε πιο άμεσο:

ΔΗΜΑΡ είναι με τη δική σας πλευρά, αλλά με έναν άλλο τρόπο από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είμαστε μαζί σας στην απεργία. Είμαστε κατά της διαθεσιμότητας, υπέρ της κινητικότητας ώστε να γίνει ένας εξορθολογισμός του προσωπικού των πανεπιστημίων", είπε θέλοντας να κερδίσει την εύνοια των αντιδρώντων φοιτητών.

Στη συνέχεια, η Ρεπούση ανέβασε και σχετικό tweet, τονίζοντας ότι "αν πεις στην οργανωμένη μειοψηφία ότι πρέπει να ανοίξουν τα πανεπιστήμια, κάηκες...".

Δεν τους έπεισε, απ' ό,τι φαίνεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα