Εξαφανισμένη η Αγγελική της υπόθεσης Ξηρού

Άφαντη είναι τους τελευταίους δύο μήνες η η 22χρονη φοιτήτρια κ. Αγγελική Σ. της υπόθεσης Ξηρού, που δεν έχει εμφανιστεί ούτε στην Κομοτηνή όπου σπουδάζει, ούτε στο σπίτι της στο Αίγιο.

Αφότου ο πατέρας της είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία της κόρης του στην πλαστή (όχι κλεμένη) ταυτότητα με τ΄ όνομα της υπαρκτής κ. Ελένης Μελάνη, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της γιάφκας στην Ανάβυσσο, κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία πήγε χτες Δευτέρα βράδυ κι ερεύνησε το δωμάτιο της κοπέλας,

παρουσία εισαγγελέα.

Ο πατέρας της δήλωσε: «Χθες είδα την φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρα με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί».

Η Αστυνομία πιθανολογεί πωςη κοπέλα ήταν σύνδεσμος του κ. Χρισόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» (με τους οποίους ταιριάζει ηλικιακά), ενώ ίσως είχε και προσωπική σχέση με το δραπέτη, που πιάστηκε ξανά. Κάτοικοι του Αιγίου φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι η κοπέλα μοίραζε παλιότερα στην περιοχή αντιεξουσιαστικά φυλλάδια.

Υπενθυμίζεται ότι η πλαστή αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της Αγγελικής Σ. βρέθηκε στη γιάφκα του κ. Ξηρού στην Ανάβυσσο, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση της δεύτερης γιάφκας, στο Λουτράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιά είναι η Αγγελική που βοηθούσε τον Ξηρό

Τι λέει η 22χρονη για την ταυτότητα των τρομοκρατών που έχει τα στοιχεία της (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα