Γεννήθηκε μωρό με 24 δάχτυλα (ΦΩΤΟ)

Ένα μωρό στη Βρετανία έφερε τους γιατρούς σε δύσκολη θέση όταν διαπίστωσαν ότι είχε 24 δάχτυλα.

Ο μικρός που σήμερα είναι επτά μηνών, έδειχνε να είναι απόλυτα υγιής κατά τη διάρκεια των υπέρηχων όμως αμέσως μετά τον τοκετό οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ένα παραπάνω δάχτυλο σε κάθε άκρο του.

Ωστόσο, προς το παρόν και μέχρι ο μικρό να γίνει ενός έτους, δεν μπορεί να γίνει καμία επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθούν τα δάχτυλα αφού δεν θα πρέπει να υποβληθεί σε νάρκωση σε τόσο νεαρή ηλικία.

Δυστυχώς όμως τα επιπλέον δάχτυλα έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα

στην ανάπτυξη του μωρού το οποίο έχει επίσης τρύπα στην καρδιά αλλά και ένα πρόβλημα στα μάτια του.

Παρουσιάζει ακόμα μία αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα και δυσκολία στην κατάποση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα το φαγητό του.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι πάσχει από μια ιατρική κατάσταση που αποτελεί τη βασική αιτία όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστη.

Ελπίζουν πάντως ότι η τρύπα στην καρδιά του θα κλείσει από μόνη της μέχρι να γίνει ενός έτους χωρίς να χρειαστεί επέμβαση.

Στα μάτια όμως τα προβλήματα είναι σοβαρότερα αφού ο μικρός πάσχει από μια σειρά παθήσεων μεταξύ των οποίων το σύνδρομο της μικροφθαλμίας καθώς και καταρράκτη, που επηρεάζουν την όρασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα