Η ιστορία του ελέφαντα που έκλαψε, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Η ιστορία του Ρατζού, του ελέφαντα που έκλαιγε με λυγμούς από χαρά, όταν διασώθηκε από μια φιλοζωική οργάνωση, θα γίνει ταινία. Ο Ινδός ηθοποιός-και πρώην αστέρι του τένις- Vijay Amritraj και ο χολιγουντιανός παραγωγός Larry Brezner, εξασφάλισαν τα δικαιώματα για να μεταφέρουν την περιπέτεια του Ρατζού στην μεγάλη οθόνη.

Έπειτα από 50 χρόνια βασανιστηρίων- ο Ρατζού ζούσε αλυσοδεμένος, είχε κακοποιηθεί και ξυλοκοπηθεί επανειλημμένως- διασώθηκε από την οργάνωση για τα άγρια ζώα «Wildlife SOS», με μια τολμηρή επιχείρηση που στήθηκε κατά τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου, της Ημέρας της Ανεξαρτησίας

των ΗΠΑ. Οι εικόνες και το video της απελευθέρωσης του ζώου και τα δάκρυα χαράς που έτρεξαν από τα μάτια του, έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.

Το φιλμ θα επικεντρωθεί στην επιχείρηση απελευθέρωσης, και θα βασιστεί στις καταθέσεις που έδωσαν στις αρχές οι επικεφαλής του SOS Center στην Ινδία και του Wildlife SOS Foundation, Kartick Satyanarayan και Nikki Sharp αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν και οι άνθρωποι που «ενορχήστρωσαν» το σχέδιο της απελευθέρωσης.

Το σώμα του Ρατζού ήταν γεμάτο πληγές από τις χοντρές, και τα καρφιά -αλυσίδες που ήταν περασμένες γύρω του, για 24 ώρες το 24ωρο. Ο βασανιστής και πρώην ιδιοκτήτης του ζώου, διεκδικεί πίσω τον άτυχο Ρατζού, που πλέον βρίσκεται ασφαλής στο «Κέντρο Προστασίας Ελεφάντων», στην πόλη Ματούρα, της Βόρειας Ινδίας. Ο άνδρας, που φέρεται να είναι τοξικομανής, χρησιμοποιούσε τον ελέφαντα για να επαιτεί με την προβοσκίδα του χρήματα από τους τουρίστες!

Keywords
Τυχαία Θέματα