Η Λιάνη στη ΝΔ και ο Έλληνας που έκλεψε την καρδιά της Μέρκελ!

Όπως κάθε 1η του Απρίλη έτσι και φέτος οι εφημερίδες δημοσίευσαν μία «φανταστική είδηση», κάτι παράλογο ή απίθανο να συμβεί, για να μπουν στο πνεύμα της ημέρας.

KONTRANEWS: Ερωτευμένη με Έλληνα η Μέρκελ. Σύμφωνα με έγκριτες γερμανικές εφημερίδες η καγκελάριος ερωτεύτηκε έναν άντρα κατά 20 χρόνια μικρότερό της το οποίο και σκέφτεται να παντρευτεί αφού χωρίσει τον τωρινό της σύζυγο.ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «ΗΛΙΟΣ» το
νέο κόμμα του Γιώργου μετά τη ρήξη με τον Βενιζέλο. Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος είναι όχι μόνο οριστική και αμετάκλητη αλλά επισπεύδεται, ούτως ώστε να είναι έτοιμο ακόμα κι αν γίνουν εθνικές εκλογές τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές. Το όνομα που θα δοθεί στο κόμμα είναι «Ήλιος» για να παραπέμπει στις πατρογονικές κομματικές ρίζες.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μυστικό γεύμα Γιώργου – Τσίπρα πριν από το «όχι» στη Βουλή. Το άρθρο για τις τράπεζες τους έφερε πιο κοντά. Συναντήθηκαν σε απόμερο εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, που ανήκει σε παλιό συμμαθητή του πρώην πρωθυπουργού, όπου και μίλησαν για όλα. Ο κύριος Παπανδρέου φορούσε σκούφο καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας ενώ ο κύριος Τσίπρας φορούσε φόρμες και καπέλο τζόκεϊ.ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης για Δήμαρχος. Ετοιμάζει τον συνδυασμό του και ανακοινώνει υποψηφιότητα τις επόμενες ημέρες.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Στη Λίστα της ΝΔ η Μιμή.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα τον Μιχαλολιάκο στον Κορυδαλλό.


ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» στέλλει τον ευρωβουλευτή Ανδρέα Πιτσιλλίδη στο Προεδρικό, για τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, με τον αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Βίκτωρα Παπαδόπουλο να εμφανίζεται μάλιστα δυσαρεστημένος. Η απόφαση, σύμφωνα με την εφημερίδα λήφθηκε από Αναστασιάδη και Αβέρωφ, επιβραβεύοντας τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη για την ευρυμάθεια του αλλά και την ευχέρεια που διαθέτει στον προφορικό και γραπτό λόγο.Η «Αλήθεια» επαναφέρει τον Φώτη Φωτίου στο υπουργείο Άμυνας. Μάλιστα, η απόφαση λήφθηκε με τη σύμφωνο γνώμη του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, κατά την συνάντηση που είχε μαζί του την περασμένη βδομάδα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.Η «Σημερινή» γράφει για μπαράζ συλλήψεων τραπεζιτών και υπαιτίων της κρίσης. Η Αστυνομία σε συνεργασία με τη Γενική Εισαγγελία, έδωσαν το πράσινο φως για 12 συλλήψεις, ανάμεσα στα οποία οκτώ γνωστά ονόματα πρώην ανώτατων στελεχών των δύο μεγάλων τραπεζών και τέσσερα πολιτικά πρόσωπαΗ «Χαραυγή», έγραψε ότι το ΕΛΑΜ θα διοργανώσει διαμαρτυρία έξω από την Αρχιεπισκοπή, μετά τους τριγμούς στις άλλοτε αγαστές σχέσεις τους τις οποίες προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τα επεισόδια στην Λεμεσό. Οι διαμαρτυρόμενοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζητούσαν από τον Μακαριότατο να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα