Η Ντόρα Μπακογιάννη "ψάχνει" τους 180 στο καφενείο της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Όπως η μέλισσα το μέλι μάζεψε σήμερα το πρωί τους Νεοδημοκράτες βουλευτές η Ντόρα Μπακογιάννη με την άφιξή της στο καφενείο της Βουλής. Το πηγαδάκι στήθηκε γρήγορα με την Ντόρα να περιτριγυρίζουν οι βουλευτές Φ.Πιπιλή, Γεωργία Μπατσαρά, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, Κ.Κουτσογιαννακόπουλος, Κ.Κοντογεώργος, Ανδρέας Κουτσούμπας, Μ.Ταμήλος και Παύλος Βογιατζής.

Η συζήτηση

ήταν αμιγώς πολιτική με κεντρικό θέμα την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, μόλις δύο ημέρες μετά τη δήλωση της Ντόρας πως υπάρχουν 172 βουλευτές έτοιμοι να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Όταν όμως η Ντόρα ερωτήθηκε για το ποιοι είναι οι 172 και τι πρέπει να γίνει για να βρεθούν ακόμα οκτώ η Ντόρα έδωσε αποστομωτική απάντηση.

«Τι πρέπει να γίνει; Να τρέξετε και να μιλήσετε με οποίους πρέπει για να μαζευτούν και οι υπόλοιποι» είπε προκαλώντας τα γέλια των βουλευτών. Το συμπέρασμα πάντως από τη συζήτηση είναι ότι οι πιθανότητες για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή είναι 50-50 αλλά όπως είπε και η Ντόρα είναι στο χέρι της ΝΔ να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις για να βρει τους 180.

Keywords
Τυχαία Θέματα