Καθηγήτρια έκανε έρωτα με 15χρονο μαθητή της !!

Συνελήφθη στο σπίτι της Δευτέρα η 34χρονη Brianne Altice για το δύο κακούργημα του έρωτα με ανήλικο, και για την πολύμηνη σεξουαλικής τους σχέσης.

Μια καθηγήτρια φιλόλογος σε έναν έγκριτο λύκειο της Γιούτα κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με ένα τουλάχιστον από τους μαθητές της.

Πρόκειται για την Brianne Altice, 34 ετών, που συνελήφθη στο σπίτι της Δευτέρα για το δύο κακούργημα του έρωτα με ανήλικο, και για την υποτιθέμενη πολύμηνη σεξουαλικής τους σχέσης.

Σύμφωνα με την Deseret News, το αγόρι θα μπορούσαν με ακρίβεια περιγράψει το τατουάζ στο σώμα Altice, και επιβεβαίωσε τη διάταξη στο σπίτι της, σου South Weber, όπου οι ερευνητές ισχυρίζονται οι δύο τους είχαν σεξουαλική επαφή τουλάχιστον πέντε φορές μεταξύ του Ιανουάριος 2012 - Οκτώβριος 2013.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία είχαν, κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά και σε ένα πάρκο στο Kaysville , σύμφωνα με πληροφορίες της Salt Lake Tribune.

Άλλα μέσα πληροφορούν ότι η υπόθεση φέρεται να ξεκίνησε όταν το αγόρι ήταν 15 ή 16 ετών, ενώ ήταν μαθητής της Altice στο Davis High School. Το θύμα είναι σήμερα 17 ετών.

Η αστυνομία δηλώνει ότι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο, να είναι περισσότερα τα θύματα. Οι μαθητές του γυμνασίου, όπου η Altice δίδαξε αγγλικά για περίπου ένα χρόνο σοκαρίστηκαν από τις καταγγελίες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Altice, είχε τοποθετηθεί σε αμειβόμενη διοικητική άδεια εν αναμονή του πορίσματος της έρευνας.

Πηγή: huffingtonpost.com

Keywords
Τυχαία Θέματα