Ο Μάσιμο Μοράτι επέλεξε την αγαπημένη του 11άδα για την Ίντερ

Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ φιλοξενήθηκε στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό του συλλογου (Inter Channel) και κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκπομπή, του ζητήθηκε να ονοματίσει τους 11 παίκτες με τους οποίους θα σχημάτιζε την κορυφαία Ίντερ όλων των εποχών.

Διάθεση για... ντρίμπλα δεν υπήρχε ούτε στο ελάχιστο από τον Μοράτι (ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει παραδέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ινδονήσιο μεγιστάνα Έρικ Τοχίρ), ο οποίος διευκρίνισε πάντως ότι άφησε εκτός συναγωνισμού την "Grande Inter" του Ελένιο Ερέρα αλλά και της Ίντερ

του τρεμπλ.

"Θα άφηνα απ'έξω αυτές τις δύο ομάδες, εκείνη του πατέρα μου και εκείνη που έκανε το τρεμπλ.

Δεν θα ήθελα να κόψω κάποιον από αυτούς τους παίκτες, δεν θα ήταν σωστό από την πλευρά μου.

Θα φτιάξουμε μία ομάδα αποκλείοντας εκείνους τους παίκτες", δήλωσε αρχικά για να παραθέσει στη συνέχεια την αγαπημένη του "νερατζούρα" 11άδα, σε σύστημα 5-3-2.

Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους: Τζένγκα, Μπρέμε, Πασαρέλα, Μπέργκομι, Κόρδομπα, Ρομπέρτο Κάρλος, Ινς, Ματέους, Ιμπραχίμοβιτς, Ρονάλντο, Ρεκόμπα.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα, βρέθηκε λοιπόν στην κορυφαία 11άδα του Μοράτι, κάτι που είναι εν πολλοίς φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο "Τσίνο" έμεινε για περίπου μία δεκαετία στο Μιλάνο και ήταν μία από τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες του ισχυρού άνδρα των "νερατζούρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα