Ο Στρατηγός Κωσταράκος κήρυξε διεθνές συνέδριο για την "Βιωσιμότητα στην Άμυνα"

Την έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Βιωσιμότητα στην Άμυνα» (“Sustainability in Defence”/SiD), που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών ΕΔ (ΛΑΕΔ), στην πλατεία Ρηγίλλης, κήρυξε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος. Στην έναρξη του συνεδρίου παρέστησαν ακόμα ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Γεν.Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ

κ.λπ.

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το Τμήμα Υποδομής του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης (ΓΔΟΣΥ/ΔΙΣΤΥ), εντάσσεται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είναι διήμερης διαρκείας και ολοκληρώνεται αύριο 11 του μηνός στον ίδιο χώρο.

Ακολούθως, ο Στρατηγός Κωσταράκος ταξιδεύει σήμερα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο επισήμου επισκέψεως που πραγματοποιεί εκεί έπειτα από σχετική πρόσκληση του ομολόγου του, Αντιστρατήγου Hamad Mohammed Thani Al Rumaithi. Θυμίζουμε ότι Ελλάδα και ΗΑΕ έχουν αναπτύξει τώρα τελευταία πολύ στενές σχέσεις τόσο στον τομέα της εκπαιδεύσεως του προσωπικού, όσο και στον τομέα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα