Πάνος Καμμένος: "Αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται ποτέ"

«Όσοι και αν προσπάθησαν να χτυπήσουν τον ελληνισμό, είτε με πολεμικά μέσα είτε με οικονομικά μέσα, να ξέρουν ότι αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της μαρτυρικής Κανδάνου στην Κρήτη!

Ο υπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κώστα Δαμαβολίτη, για τη θλιβερή αυτή επέτειο, δήλωσε τα εξής: «Εδώ στην Κάντανο, τιμούμε τους νεκρούς της γερμανικής θηριωδίας. Κατέσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό.

Νόμιζαν ότι ξερίζωσαν την Κάντανο, αλλά η Κάντανος ρίζωσε ξανά μαζί με τους ανθρώπους της, γιατί οι θηριωδίες του ναζισμού δεν καταφέρνουν ποτέ να εξαλείψουν ένα έθνος το οποίο μάχεται για την αξιοπρέπειά του, για την εθνική του κυριαρχία, για την εδαφική του ακεραιότητα. Όσοι και αν προσπάθησαν να χτυπήσουν τον ελληνισμό, είτε με πολεμικά μέσα είτε με οικονομικά μέσα, να ξέρουν ότι αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται ποτέ».

Ο ίδιος απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα, αναφορικώς με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, τόνισε τα εξής: «Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά. Θέλω να σας πω ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει δοθεί. Ο πρωθυπουργός ο ίδιος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού.»

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα