Ποια σχολεία θα είναι αύριο κλειστά (ΛΙΣΤΑ)

Αύριο Πέμπτη 8/1/2015 ανοίγουν κανονικά τα σχολεία της χώρας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιά ,ωστόσο κάποιοι δήμοι της χώρας με ανακοινώσεις τους κάνουν γνωστό οτι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω τις κακοκαιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι αύριο, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 όλοι οι δημοτικοί παιδικοί

σταθμοί καθώς και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στην υπόλοιπη Αττική, δεκάδες σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο στα βόρεια και ανατολικά προάστια σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν:

Τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, ήτοι Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα: Αφιδνών, Αυλώνας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν (παγετός), με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και του αρμόδιου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.

Ακόμη, κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, εξαιτίας του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Όπως ανακοινώθηκε, στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα είναι κλειστά στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2015 και στον δήμο Σαμοθράκης στις 8 Ιανουαρίου 2015.

Επιπλέον, κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας, στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου, καθώς και στον Δήμο Μίνωα Πεδιάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατέρας ενός παιδιού ο άνδρας που πέθανε από το χιονιά (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Όταν τα νησιά "ντύνονται" στα λευκά (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα