Πόλεμος στην TV: Στην αρένα Μπαλατσινού και Σκορδά

Τι και αν αμφότερα τα πρωινά προγράμματα στην πρεμιέρα των εκπομπών τους αντήλλασσαν ευχές για μια δημιουργική χρονιά, η τηλεόραση είναι αρένα και σε αυτή επιβιώνει ο πιο δυνατός. Μετά από σχεδόν δύο μήνες που τα γνωστά μας «πρωινάδικα» είναι στον αέρα η διαφορά τους έχει παγιωθεί, με «Το Πρωινό» να προηγείται κατά δέκα μονάδες από την ομάδα του «Πρωινού mou». Επειδή όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, τα δύο ζευγάρια είναι διατεθειμένα να δώσουν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη πρωτιά. Έτσι η «μάχη» της πρωινής ζώνης δεν είναι μόνο τηλεοπτική, αλλά διαπροσωπική υπόθεση.

Πλέον, το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο σκληρό, αφού στον αέρα των εκπομπών δεν λείπουν οι σπόντες από τους πρωταγωνιστές…

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «το πρωινό του MEGA δεν είναι της αισθητικής μου», η ομάδα του Πρωινού mou πέταξε τα… καρφιά της για το απέναντι στρατόπεδο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε το λόγο στον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος με έντονη δόση ειρωνείας, βρήκε ευκαιρία να «θάψει» το πρωινό του ΑΝΤ1. «Θέλω να πω στην Ελένη, αν κάνει μια εξαίρεση και μας βλέπει, ότι σε αυτή την εκπομπή δεν έχουν ακουστεί ούτε βουβαλίσια μόρια, ούτε σπερματεγχύσεις». Ενώ η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχασε ευκαιρία και συμπλήρωσε όλο νόημα: «Και δεν έχουμε κάνει και αποτρίχωση στα τέσσερα», όπου όλα αυτά αποτελούν προφανείς αναφορές σε πρόσφατες εκπομπές του διδύμου Λιάγκα-Σκορδά.

Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η μια εκπομπή επιτίθεται στην άλλη. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά εκείνα που δείχνουν πως ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο πρωινά έχει κηρυχθεί και είναι ανελέητος. Κάτι θα ήξεραν και οι Λιάγκας-Σκορδά που στο τρέιλερ της εκπομπής τους ακόνιζαν τα μαχαίρια τους…

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγο καιρό πήγε να παρουσιάσει τη στήλη του καιρού (μια ενότητα που είχε και όταν ήταν στο MEGA), οι συνεργάτες του τού τραγούδησαν το κλασικό «άσμα»: «άλλο τώρα δεν μπορώ, πες μας Λιάγκα τον καιρό» και εκείνος έριξε τα καρφιά του.

«Αφού δεν το ‘χετε, τι προσπαθείτε. Αφήστε το να πάει το διαολεμένο. Μια εβδομάδα το προσπαθείτε. Αφήστε να το κάνουν οι άλλοι». Όπου «άλλοι» βέβαια εννοούσε τους «απέναντι», Κωστόπουλο και Μπαλατσινού, μιας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακόμα τραγουδάει!

Επίσης, το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του είχε κάνει κάποια αιχμηρά σχόλια για τον Στέλιο Ρόκκο, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν, μάλιστα, η κάμερα του Μεγάλου Καναλιού πήγε στην πρεμιέρα του τραγουδιστή και είχε την απάντησή του, ο Κωστόπουλος αρνήθηκε να παίξει το βίντεο και τα πήρε στο κρανίο. «Κοίταξε τώρα, τα έχω “πάρει”! Αυτό το βίντεο εδώ δεν θα παίξει! Γιατί εγώ κατινιές δεν θα κάνω, πάει και τελείωσε. Τέλος. Αυτά τα κάνουν άλλοι!», αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτά είναι δείγματα που έχει επιδείξει το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Όταν μάλιστα ο Δημήτρης τον παρότρυνε να προβάλουν το βίντεο, εκείνος του απάντησε «Έχεις μάθει κακές συνήθειες».

Αλλά ο αγώνας για επιβίωση είναι πολύ σκληρός και τα αλληλοκαρφώματα δεν σταματούν εκεί. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε μια διαφωνία σε ένα θέμα που παρουσίαζε η ομάδα του, ο συνεργάτης τού πρότεινε να αποχωρήσει από την εκπομπή προκειμένου να ανέβει η τηλεθέαση. Με το γνωστό του ύφος ο Πέτρος, έριξε τα βέλη του στον «καλό» του συνάδελφο Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας: «Εγώ το δίδαξα και φέτος βλέπω ότι το κάνουν και άλλοι».

Στο απέναντι στρατόπεδο τώρα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την επιτυχία της εκπομπής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος του το έβγαλε ξινό. Έτσι απευθύνθηκε στον Άρη Καβατζίκη και του είπε: «Χθες, ξέρεις τι κάναμε; Την ώρα που μιλούσαμε με την κυρία που δεν ήξερε ότι γέννησε, πήγαμε στο 15-44,80%. Ξέρεις τι είναι το 80%; Για να σ’το αποδομήσω, επειδή οι άλλοι το κάνουν θέμα, είναι 6-7 άνθρωποι! Για τα νούμερα να μην το κάνουμε θέμα, γιατί και το 80%... σιγά τα δέντρα»!

Το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είχε φέρει στην εκπομπή το γιο του, τον μικρό Γιαννάκη, χωρίς βέβαια να τον προβάλλουν. Έτσι, ο παρουσιαστής του MEGA δεν έχασε ευκαιρία. «Θα αρχίσω να φέρνω τα παιδιά μου στην εκπομπή και να μαλώνω με την Τζένη για να κάνω νούμερα» και ντάααν το καμπανάκι για το απέναντι ζεύγος.

Τι ήταν να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας την είδηση ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέκτησε γιο, ποιος είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν τον φοβήθηκε. «Κάποιοι κάποιοι να μαζευτούν στο σπίτι τους και να βλέπουν τα δικά τους παιδιά. Άι σιχτίρ... Με τα παιδιά, κόφτε το... Κοίτα το δικό σου, ρε καραγκιόζη», αφήνοντας άμεσα υπονοούμενα για τον Γιώργο Λιάγκα.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα περιστατικά εκείνα που μαρτυρούν πως πάνω από όλα οι πρωταγωνιστές της τηλεόρασης «είναι μια χαρούμενη παρέα». Απ’ ό,τι φαίνεται για τα νούμερα της τηλεθέασης μέχρι και κορμιά θα πέσει.

Πηγή: Περιοδικό Yes

Keywords
Τυχαία Θέματα