Πρώτο θέμα ο Ολυμπιακός στην...Κίνα!

Το χατ τρίκ του Κώστα Μήτρογλου απέναντι στην Άντερλεχτ γράφει ιστορία καθώς είναι ο πρώτος Ελληνας παίκτης που το καταφέρνει στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.Αυτό είχε αποτέλέσμα να είναι ένα από τα κυριότερα θέματα των αθλητικών ιστοσελίδων. Οχι μόνο της Ευρώπης ή των ΗΠΑ, αλλά σε ιστοσελίδες του Ισραήλ, της Ρωσίας, της Κίνας μέχρι και του Ιράκ!

Με φωτορεπορτάζ το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ασχολήθηκε με τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντερλεχτ.

Στην πρώτη από τις συνολικά δέκα φωτογραφίες είναι ο Guillaume Gillet της βέλγικης ομάδας να μάχεται κόντρα στον «κόκκινο» Βάις. Στη δεύτερη ο «μάγος» Σαβιόλα ελέγχει τη μπάλα, ενώ από το ρεπορτάζ δε θα μπορούσε να λείπει ο «πιστολέρο» των Πειραιωτών, Κώστας Μήτρογλου.

«Σας καλούμε να δείτε την επισκόπηση ενός συναρπαστικού αγώνα». Με αυτά τα λόγια συνοδεύεται το βίντεο με τα highlights του αγώνα Ολυμπιακού- Αντερλεχτ στη ρωσική αθλητική ιστοσελίδα smotrisport.tv. Στη συνέχεια αναφέρεται: «Εάν δεν ήσασταν αρκετά τυχεροί για να δείτε τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, αρκεστείτε στο βίντεο που θα σας διασκεδάσει σίγουρα πολύ».

Μέχρι και στη Λευκορωσία ασχολήθηκαν με τον Μήτρογλου. Στην αθλητική ιστοσελίδα football.ua ένα από τα πρώτα θέματα είναι ο «πιστολέρο» και η τριάρα που έριξε στην Αντερλεχτ. Μάλιστα στο άρθρο το σάιτ αναφέρει στην αρχή με νόημα: Αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως κάποια νομοσχέδια δεν ανταποκρίνονται στα γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη την ώρα, όπως ακριβώς έγινε και στον αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε την νίκη του Ολυμπιακού και το καλό παιχνίδι της Αντερλεχτ.

Η χάρη του Ολυμπιακού έφθασε μέχρι και στο Ιράκ. Η ιστοσελίδα faceiraq.com φιλοξενεί εκτενές άρθρο με τίτλο: «Η ελληνική ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη κατά της βελγικής οικοδέσποινας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ». Εκεί αναφέρονται τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Αντερλεχτ 3-0 στη δεύτερη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τον τρίτο όμιλο. Ο Μήτρογλου σημείωσε τα γκολ της ομάδας στο 17ο, 56ο και 72ο λεπτό του αγώνα. Ο Alexandre Mitrović έχασε ένα πέναλτι για την Αντερλεχτ στο 24ο λεπτό».

Επίσης και το ισραηλίτικο σάιτ vod.sport5.co.il έχει στα κεντρικά του βίντεο τα τρία γκολ του Μήτρογλου.

Πρώτο θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

«Ο Μήτρογλου θέρισε για χάρη του Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος του κειμένου στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ενώ αναφέρεται επίσης και πως είναι ο πρώτος Έλληνας που βάζει τρία γκολ σε έναν αγώνα.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού είναι πανευτυχής αφού έγινε ο πρώτος Ελληνας παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που πετυχαίνει τρία γκολ με στόχο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Επίσης στη λίστα με τους μικρότερους παίκτες του Τσάμπιονς Λιγκ συγκαταλέγεται ο Βλαντιμίρ Βάις (23 ετών).

Keywords
Τυχαία Θέματα