Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Β' Αθηνών

Προβάδισμα στις μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις για την εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έρχεται πρώτος μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στην εν λόγω

περιφέρεια, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Δεύτερος σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ακολουθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κωστής Χατζηδάκης στην 3η και 4η θέση αντιστοίχως.

Πέμπτη έρχεται η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αφήνοντας πίσω της τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και στην τελευταία θέση την Άννα Καραμανλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις επόμενες εκλογές θα είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Δένδιας θα "δοκιμαστεί" στη Β' Αθηνών, αποχωρώντας από την εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εκλογές, τον Ιούνιο του 2012, η σειρά των "γαλάζιων" που εξελέγησαν ήταν αυτή:

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΚωστής ΧατζηδάκηςΣοφία ΒούλτεψηΑργύρης ΝτινόπουλοςΜιλτιάδης ΒαρβιτσιώτηςΆδωνις Γεωργιάδης Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΆρης Σπηλιωτόοπουλος Γεράσιμος ΓιακουμάτοςΒύρων ΠολύδωραςΆννα Καραμανλή Πάνος ΠαναγιωτόπουλοςΚατερίνα Παπακώστα
Keywords
Τυχαία Θέματα