Ψηφίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Κουράκος

Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και σύστασης μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού ζήτησε απόψε το βράδυ από τη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα περί αποστασίας. " Δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας οι καταγγελίες του κ. Τσίπρα περί αποστασίας και χρηματισμού. Αναρωτιέμαι, τι τάζει ο κ. Τσίπρας

σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές που συναντά; Κουμπαρά; Θέση στο ψηφοδέλτιο; Δεν είναι εξαγορά αυτή; Θα δεχθείτε και βουλευτές που έχουν ψηφίσει μνηημόνια; Θα γίνετε πλυντήριο;" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκος.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή αλλά και της ολοκλήρωσης της συνταγματικής αναθεώρησης με προαπαιτούμενο την εθνική συνεννόηση και την κυβέρνηση εθνικού σκοπού. " Χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού τώρα, η οποία θα διαπραγματευτεί το χρέος και θα προχωρήσει την αναθεώρηση. Εκτός αν θέλετε να παραμείνει το κατάπτυστο 86 το Συντάγματος. Κύριε Τσίπρα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναβάλλει την άμεση δρομολόγηση σε αυτά τα αιτήματα του λαού. Αν δεν προχωρήσει τώρα η συνταγματική αναθεώρηση είναι σαν να λέμε ότι παρέχουμε άσυλο σε όσους Υπουργούς μπορούν να ελεγχθούν. Απαιτείται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τη μεγιστη δυνατή συνεννόηση" είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα