Σε περιοδεία ο Σάκης Ρουβάς

Πιο εκρηκτικός από ποτέ και αφοσιωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ο Σάκης Ρουβάς βγάζει έναν ακόμα άσσο από το μανίκι του, ξεκινώντας τη νέα του περιοδεία, με τίτλο «The ace of hearts tour».

Πρώτος σταθμός του νέου του live

concert ήταν η Αθήνα, όπου και το Κλειστό Γήπεδο Tae kwon do, το Σάββατο 26 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη.

Διαδραστικό μουσικό υπερθέαμα με ευαισθησίες

Σε σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, το «Ace of hearts tour» είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα, ένα συναρπαστικό διαδραστικό μουσικό ταξίδι, με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage και επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια.

Πάντα ανήσυχος και πρωτοπόρος, ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει, επί σκηνής, με τους Onirama, για να μας χαρίσει ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση, τη δυναμική Eleni Foureira, το ανερχόμενο boy band, Boys & Noise, και τη μουσική παραγωγό – dj, Xenia Ghali, που θα απογειώσει την ένταση με τα upbeat mash up mixes της.

Αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το «Ace of hearts tour» δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να συμβάλλουν στον σκοπό αυτό προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους.

Πρόγραμμα περιοδείας

Τετάρτη 7 Μαΐου: Λάρισα - Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Πέμπτη 8 Μαΐου: Θεσσαλονίκη - Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Παρασκευή 9 Μαΐου: Ξάνθη - Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα