Σενάρια επιστροφής στην κυβέρνηση από την ΔΗΜΑΡ

Επιστρέφει μέχρι τον Σεπτέμβριο η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση; Η αποχώρηση από την τρικομματική ήταν απλά για τον Κουβέλη και τα στελέχη του η ... θερινή τους άδεια; Μπορεί να ηχεί παράξενα ένα τέτοιο σενάριο, όμως οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση για το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση μεταξύ στελεχών του

κόμματος.

Μάλιστα, το γεγονός της συζήτησης δεν περιορίστηκε μόνο σε μια σκέψη, αλλά φαίνεται ότι υπήρξαν και συγκεκριμένες κατευθύνσεις καθώς τέθηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις, μέχρι και το χρονικό διάστημα που θα γίνει η επόμενη κίνηση ώστε η ΔΗΜΑΡ να επανέλθει στην εξουσία.

Κάποιοι μάλιστα στο παραπάνω σενάριο, στηρίζουν και την στάση του κ. Οικονόμου, ο οποίος υποστήριζε την παραμονή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, και λίγο έλειψε να φύγει γι’ αυτό το λόγο από το κόμμα, ωστόσο ... κάτι άλλαξε. Επισήμως αυτό που άλλαξα και μάθαμε ήταν ότι δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του κ. Οικονόμου από τον κ. Κουβέλη.

Πάντως το μπες-βγες στην κυβέρνηση είναι κάτι που προβληματίζει ακόμη και τους πιο θερμούς υποστηρικτές της τρικομματικής.

Στ.Νοβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα