Σόου Λαφαζάνη στη Βουλή: Να με φωνάξετε να κλωτσήσω τον Κάρας

Πολύ παρασκήνιο έχουν όσα έγιναν απόψε το βράδυ στη Βουλή με το άδειασμα του επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωβουλής Ότμαρ Κάρας, που ελέγχει το ρόλο της τρόικα στον Αλέξη Τσίπρα. Κατά την ομιλία του ο κ. Κάρας είπε όσα είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η διερμηνέας ωστόσο αντί για Τσίπρας

μετέφρασε Κύπρος μπερδεύοντας το Τσίπρας με το Τσύπερν (Zypern είναι η Κύπρος στα γερμανικά) με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να καταλάβουν ότι ο κ. Κάρας μιλάει για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Κύπρου.

Αυτοί που ανακίνησαν θέμα ήταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες οι οποίοι αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο κ. Κάρας ήρθε στην Αθήνα για να μιλήσει για την Κύπρο άρχισαν να τον αναζητούν. Ο έμπειρος Παναγιώτης Λαφαζάνης, άκουσε όσα γίνονταν και μόλις έμαθε ότι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν τον κ. Κάρας για διευκρινήσεις αντιλαμβανόμενος τη ζημιά που θα υφίστατο ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του και είπε το αμίμητο: "Να πάτε να τον ρωτήσετε. Κι αν σας πει ότι είπε Τσίπρας κι όχι Κύπρος, να με φωνάξετε να έρθω να τον κλωτσήσω. Δεν ανέχομαι να έρχεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να βρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα