Στα άκρα η σύγκρουση Ψυχάρη - Μπόμπολα

Στo «κόκκινο» βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Σταύρου Ψυχάρη με τον Γιώργο Μπόμπολα, καθώς οι εστίες αντιπαράθεσής τους αναζωπυρώνονται συνεχώς, με κύριο σημείο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Η απογοήτευση στη Μεσογείων είναι προφανής, καθώς, παρά την ένταξη της πετυχημένης σειράς «Κλεμμένα όνειρα», για την οποία έτρεφαν μεγάλες φιλοδοξίες, το δελτίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον ANT1, γεγονός που ξαναφέρνει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την επάρκεια της Μαρίας Σαράφογλου, αλλά και για το κατά πόσο η στροφή στα κοινωνικά

θέματα ήταν η ενδεδειγμένη για το κανάλι.

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την επιστροφή της Ολγας Τρέμη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας από τον Ιανουάριο ξάφνιασαν αρκετούς, ενώ δεν επιβεβαιώνονταν από το περιβάλλον της γνωστής δημοσιογράφου. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι η πλευρά Ψυχάρη επιθυμεί την επιστροφή της στο κανάλι ως διευθύντριας ειδήσεων και βλέπουμε! Την άποψη αυτή συνεχίζουν να στηρίζουν και οι Φώτης Μπόμπολας και Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, η κ. Τρέμη το προηγούμενο διάστημα είχε διαδοχικές επαφές και με τους τρεις μεγαλομετόχους του Mega. Την ίδια ώρα που επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα της επιστροφής της στο Δελτίο, ο ισχυρός άνδρας του «Πήγασου» Γιώργος Μπόμπολας επιμένει στη δική του πρόταση για συνεργασία με την Ελλη Στάη ως σχολιάστρια και παρουσιάστρια πολιτικής εκπομπής. Οι διαφορετικές αυτές απόψεις, όπως εκτιμούσαν κάποιες καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε σφοδρή σύγκρουση τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Γιώργο Μπόμπολα, με απροσδιόριστες συνέπειες και για το μέλλον συνολικά του Μεγάλου Καναλιού.

Πάντως, και σε χαμηλότερο επίπεδο στη Μεσογείων τα πράγματα δεν κινούνται σε καλό κλίμα. Αυτή την εβδομάδα, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση του Νίκου Στραβελάκη με αρχισυντάκτη του δελτίου ειδήσεων, που ενδεχομένως είχε και σοβαρές εξελίξεις για την πλευρά του υφισταμένου του διευθυντή ειδήσεων. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τους μεγαλομετόχους του Mega είναι να βρεθεί σύντομα λύση τόσο σε επίπεδο στρατηγικής όσο και στον οικονομικό τομέα, προκειμένου το κανάλι να επιστρέψει στις παλιές, καλές μέρες.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η διαμάχη Ψυχάρη - Μπόμπολα επηρεάζει σε πολλά επίπεδα τις σχέσεις των δύο παραδοσιακών εκδοτών. Συγκεκριμένα, εκτός από το Mega, εντύπωση προκαλεί η πληροφορία που θέλει τον εκδότη του «Εθνους» να δείχνει ενδιαφέρον για την εξαγορά της Τυποεκδοτικής του ΚΚΕ. Με δεδομένο ότι η οικογένεια Μπόμπολα μετέχει με ποσοστό 50% στην «Ιριδα» και το άλλο μισό ανήκει στον Σταύρο Ψυχάρη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν το εν λόγω ενδιαφέρον στη σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παιδικά που λατρέψαμε!! (VIDEO)

Παλιές ελληνικές διαφημιστικές αφίσες

Πέντε μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σας στέλνουν Κωνσταντινούπολη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος «σαλπάρει» προς ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τραβάει ο «Εκατομμυριούχος» του ΣΚΑΪ

Μέσα σε 2 χρόνια τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έφτασαν τα 52.225 φύλλα

Η κομμένη ερωτική σκηνή από τη νέα ταινία της Jennifer Aniston (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα