Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Μήτρογλου!(ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας Μήτρογλου εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις και όχι άδικα, αφού πετυχαίνει τα γκολ… τρία τρία!Ο Έλληνας φορ έχει γίνει αφιέρωμα σε πολλές σελίδες στο εξωτερικό, όπως στην UEFA και έχει μαζέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.Σε σημερινό (11/10) αφιέρωμά της η «Μundodeportivo» αναφέρει τις 12 εκπλήξεις ποδοσφαιριστών μέχρι τώρα, στην Ευρώπη!

Μέσα σε αυτούς είναι και ο επιθετικός του Ολυμπιακού,

όπου το κείμενο που τον ακολουθεί αναφέρει: «Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έβαλαν την δική τους σφραγίδα στην 2η αγωνιστική του Champions League με τα τρία γκολ στον αγώνα με την Άντερλεχτ.Ο φορ του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ένα... κρεσέντο στο σκοράρισμα και είναι πια στην τοπ λίστα των φορμαρισμένων επιθετικών της Ευρώπης.Μέχρι τώρα έχει σημειώσει 14 τέρματα. Έχει 9 στο πρωτάθλημα, 3 στο Champions League και 2 με την Εθνική Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σχετική λίστα οι υπόλοιποι 11 παίκτες είναι οι Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντνάν Γιανουζάι (Μάντσεστερ Γ.), Ζερβίνιο (Ρόμα), Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Τζουζέπε Ρόσι (Φιορεντίνα),Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον), Ερίκ Αμπιντάλ (Μονακό), Φιλίπ Λαμ (Μπάγερν Μ.), Φρέντι Μοντέρο (Σπόρτινγκ Λ.), Ζακαρία Μπακάλι (PSV) και Γιούρι Τιέλεμανς (Άντερλεχτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα