Τι ετοιμάζει ο Πολύδωρας;

Η ανεξαρτητοποίηση του πολύπειρου βουλευτή Βύρωνα Πολύδωρα, ως αποτέλεσμα της διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία εξαιτίας της αρνητικής ψήφου του στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, δημιουργεί ανησυχία στους κόλπους της Ν.Δ. και γενικότερα στην κυβέρνηση.

Ο «σαμουράι» της πολιτικής, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά του στην πολιτική σκηνή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γίνονται διεργασίες στην Κεντροδεξιά και ο Πολύδωρας

είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής σε ένα σχήμα αντιμνημονιακών από τον εκτός Ν.Δ. εν λόγω χώρο.

Δεν είναι τυχαίο -ούτε πέρασε απαρατήρητο- το γεγονός ότι βουλευτές της αντιπολίτευσης όταν άκουσαν τον Βύρωνα Πολύδωρα να καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων τον χειροκρότησαν. Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., καθώς και ανεξάρτητοι σηκώθηκαν και τον αγκάλιασαν μετά τη γνωστοποίηση της άρνησής του.

Και ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε καλά λόγια να πει για τον κ. Πολύδωρα. «Μόνο ένας έντιμος βουλευτής είχε το θάρρος και είπε “όχι” σήμερα» σχολίασε στη συζήτηση για τους πλειστηριασμούς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Βύρωνας δέχτηκε και σκληρή κριτική μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ.

Η Συγγρού, με ανακοίνωσή της, του καταλογίζει ταύτιση με τους οπαδούς της δραχμής. «Τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται με επιτυχία να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, ο κ. Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στον κ. Πολύδωρα επιτέθηκε και η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή, που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο twitter τα εξής: «Oχι και ο Πολύδωρας να μας κουνάει το δάχτυλο. Η επιτομή του παλαιοκομματισμού, της ρουσφετολογίας, της σπατάλης, των “δικών μας παιδιών”».

Πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι μετά τις γιορτές θα υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά του Πολύδωρα.

Espressonews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα