Την επιείκεια των εταίρων μας ζητά ο Σπηλιωτόπουλος

Την ανάγκη οι ξένοι εταίροι να δείξουν επιείκεια από εδώ και στο εξής, λόγω των στόχων που έχει πραγματώσει η Ελλάδα, εκφράζει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός Παιδείας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Άναυδοι παρακολουθούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων που υποβαθμίζουν τις θυσίες και την όποια πρόοδο, επαναφέρουν

αρνητικό κλίμα και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα.

Είναι ώρα να πούμε καθαρά ότι, πρώτον, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για επιπρόσθετα μέτρα, ότι ακόμα και αν πιεζόμαστε, αυτή η Βουλή δεν αντέχει άλλα μέτρα. Αν επιθυμούν πολιτική σταθερότητα πρέπει να δουν την πρόοδο που με θυσίες έχουμε κάνει. Δεύτερον, δεν μπορούμε άλλο να μιλούμε σε πολιτικό επίπεδο με υπαλλήλους. Είναι ώρα να μιλήσουμε πολιτικά με Ευρωπαίους πολιτικούς και όχι με αποτυχημένους γραφειοκράτες".

"Δεν θα πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο για τη διαφωνία ΔΝΤ και Ευρώπης. Ας πληρώσουν επιτέλους και όσοι δεν κατανοούν το αυτονόητο. Ότι η Ευρώπη ή θα αλλάξει πολιτική ή αλλιώς θα οδηγηθεί σε απόλυτη κατάρρευση", καταλήγει ο βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα