Το σωματείο "Η Αργώ" επισκέφθηκε ο Μ. Βαρβιτσιώτης (ΦΩΤΟ)

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η Αργώ" επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά από δική του πρωτοβουλία.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης θέλησε έτσι να δείξει εμπράκτως την στήριξή του στο ίδρυμα, επισκεπτόμενος από κοντά τα παιδιά. Το ίδιο το Σωματείο, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψή του, τονίζοντας ότι "η παρουσία του κ. Βαρβιτσιώτη δηλώνει έμπρακτα την ευαισθησία του απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Στηρίζει τον αγώνα της διοίκησης και των εργαζομένων του σωματείου και ενισχύει το δύσκολο έργο τους. Αλλά πάνω

απ' όλα δίνει χαρά, αγάπη και ελπίδα στα ανάπηρα παιδιά των ελλήνων ναυτικών μας, όπου θα του την ανταποδώσουν απλόχερα, με το γλυκό χαμόγελο και τη ζεστή τους αγκαλιά".

Η "Αργώ" ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, που ανήκουν -κατά κύριο λόγο και προτεραιότητα- σε οικογένειες ελλήνων ναυτικών. Στο καταστατικό του προβλέπεται ότι σε περίπτωση κενών θέσεων μπορούν να εισαχθούν και νέοι/ες ή παιδιά, ασφαλισμένοι άλλων ταμείων.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα