ΤΩΡΑ: Θεατρικές προσκλήσεις και δωρεάν βιβλία

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 προσφέρουν στους ακροατές του, διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία «ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ!», καθώς και 2 αντίτυπα του βιβλίου "Η παγίδα των χρωμάτων" στην ραδιοφωνική εκπομπή "Αυγουστιάτικες διαδρομές" 4.00 - 5.00 μμ σήμερα Δευτέρα 11 Αυγούστου!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΕΙΛΤΕ (μεταξύ 4.00 και 5.00 μμ σήμερα) ΑΠΌ ΚΙΝΗΤΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΠΑ (κενό) ΘΕΑΤΡΟ ή ΒΙΒΛΙΟ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 19000 (1,23 ευρώ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, ώστε να παραλάβουν από το ταμείο του θεάτρου τις προσκλήσεις.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Από την Παρασκευή 25 Ιουλίου, το θέατρο Αθηνά άνοιξε και πάλι την οροφή και τις πόρτες του και παρουσιάζει την κωμωδία των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου «ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ!»! Ο Βασίλης Θωμόπουλος με τη σκηνοθετική του μαεστρία κι ένα καστ ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών, (Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστα Αποστολάκη, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη και Ευτυχία Σιδέρη) μας μεταφέρει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60 και μας τρελαίνει… στο γέλιο με την κωμωδία «ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΜΕΝΑ»!

Η υπόθεση:

Αθήνα. Δεκαετία του ’60. Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής γυναικάς, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν.Τη Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, την Κάρμεν, μία ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, την Αννούσκα, μία αυστηρή παθιασμένη γυναίκα και τη Ντόρα, τη σχέση του γι’ αυτό το μήνα.Ο Παύλος που δεν έχει αντιληφθεί πως έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί. Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος, Κοστούμια: Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος , Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοϊδης

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστας Αποστολάκης, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σιδέρη

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων Πέμπτη 21:30 - Παρασκευή 21:30 -Σάββατο 19:00 & 21:30 -Κυριακή 21:30. Τιμές εισιτηρίων18€ (γενική είσοδος), 16€ (απογευματινή), 12€ (φοιτητικό), 10€ (ανέργων)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ (Θερινό): Δεριγνύ 10 & Πατησίων, Πεδίον Άρεως

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η παγίδα των χρωμάτων - Σακελλαρόπουλος Μένιος

Ετος 'Εκδοσης: 2014. Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ. Σελίδες: 403. Τιμή: € 15.55 (με ΦΠΑ)

Αυτό το αερικό, όπως την έβλεπαν πολλοί, η Βενετία Παππά, θυμόταν πάντα τον εαυτό της να ζωγραφίζει.

Τα πινέλα και τα χρώματα ήταν το καταφύγιό της, στα εύκολα και στα δύσκολα. Εκείνο που δε θυμόταν ήταν τη μητέρα της, που δε γνώρισε ποτέ. Της είπαν ότι πέθανε στη γέννα. Την ψυχή της γιάτρευε η ζωγραφική. Όταν πίστεψε ότι άγγιξε την ευτυχία, τον έρωτα και τον Μιχαήλ Άγγελο φοιτώντας στην περίφημη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, ένα μυστικό που ξέθαψε τυχαία, σκληρό και κοφτερό σαν τα βράχια της Πειραϊκής, διέλυσε τον καμβά της ζωής της. Όλα μέσα της βάφτηκαν κόκκινα, στο χρώμα του πόνου, και το μυαλό της πήρε αλλόκοτους δρόμους. Βυθίστηκε στο μαύρο, μπήκε στον κόσμο των σκιών και πάλεψε να βγει για να εκδικηθεί με έναν απίστευτο τρόπο.

Μια περιπλάνηση της ψυχής μέσα σε σκοτεινά και φωτεινά χρώματα, με πλοκή και τέλος που καθηλώνουν.

«Έβαψε το σώµα της γοργόνας και µετά πέρασε µε κόκκινο χρώµα την ουρά της. Αυτό το έντονο κόκκινο έφευγε από την ουρά και κατέληγε στα βράχια, σαν ρυάκι από αίµα. Έβαλε και την τελευταία πινελιά, εκεί στην ουρά, και ξαναπήγε στο πιο µακρινό κρεβάτι. Η ψυχή της γέµισε ικανοποίηση και τα µάτια της δάκρυα µπροστά στη γοργόνα που αγνάντευε πικραµένη τη θάλασσα δίχως να µπορεί να µπει µέσα. Της ήρθαν λυγµοί, και µάλιστα δυνατοί».

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 19 000 !!!

Keywords
βιβλια, δωρεαν βιβλια, δωρεαν, πηνελόπη πλάκα, παραπολιτικα, κληρωση, κινητο, τηλεφωνο, θεατρο, βιβλιο, αθηνα, λογοτεχνια, αποστολακης γιωργος, Γόνδολες της Βενετίας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, γσ πατησιων, τελος του κοσμου, παραπολιτικα, πηνελόπη πλάκα, κληρωση, αποστολακη, γκει, βενετια, γυναικα, ζωγραφικη, θαλασσα, μητερα, πηνελοπη, τηλεφωνο, φωτογραφιες, χρωματα, αλεξανδρα, απιστευτο, βιβλιο, βρισκεται, γελιο, γοργονα, δακρυα, δευτερα, εγινε, ευκολα, ευτυχια, ειπαν, ερχεται, ζωης, ιδεα, υποθεση, θεατρο αθηνα, θωμας, θωμοπουλος, κινητο, κοστουμια, κωμωδια, λογοτεχνια, μαυρο, μυστικο, μυαλο, νικη, ντροπαλος, ντορα, ξαδερφος, παντα, πεθανε, πεμπτη, πλακα, πορτες, ψυχη, ρυακι, σαββατο, σελιδες, σειρα, σκηνοθεσια, σχολη καλων τεχνων, τιμη, φαινονται, χρωμα, ωρες, ιουλιος, κοπελα, κρεβατι, κωστας, κυριακη, ουρα, παυλος, σκηνικα, σπυρος
Τυχαία Θέματα