Ανακοινώθηκαν οι χάρτες και τα modes του Battlefield 4

Η DICE δημοσίευσε μία λεπτομερής λίστα με όλους τους χάρτες και τα modes που θα είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Αρχικά, θα έχουμε τα κλασσικά Conquest, Rush, Team Deathmatch και Squad Deathmatch, γνωστά σε όλους τους φαν του παιχνιδιού, μαζί με το Close Quarters Domination που ουσιαστικά είναι ένα γρήγορο Conquest.

Από την άλλη, πρόσθεσαν δύο νέα

modes, τα Obliteration και Defuse. Το πρώτο περιλαμβάνει μια βόμβα που εμφανίζεται τυχαία και πρέπει οι παίχτες να καταστρέψουν τους στόχους του αντιπάλου. Το Defuse, αντίθετα, περιλαμβάνει 2 ομάδες των 5 ατόμων, χωρίς την δυνατότητα respawn και ο στόχος είναι να είτε να εξοντώσετε την αντίπαλη ομάδα, είτε να καταστρέψετε το objective σας.

Στο παιχνίδι, ακόμα, θα υπάρχουν και 10 διαφορικοί χάρτες, οι όποιοι θα είναι οι:

Siege of ShanghaiParacel StormZavod 311Lancang DamFlood ZoneRogue TransmissionHainan ResortDawnbreakerOperation LockerGolmud Railway

Αξίζει να σημειωθεί πως η πίστα Zavod 311, ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ‘φιλοξενεί’ μια βόμβα που αν οι παίχτες επιλέξουν να την πυροδοτήσουν θα αλλάξει ριζικά την μορφολογία της.

Όσον αναφορά τον αριθμό των παιχτών, 24 στην τωρινή γενιά και 64 στο Xbox One, PS4 και PC. Τέλος, το παιχνίδι το αναμένουμε 1 Νοεμβρίου, με την open beta να γίνεται διαθέσιμη στις 29 Σεπτεμβρίου για κατέβασμα και ανοίγει 1 Οκτωβρίου, ενώ οι PC gamers πρέπει να διαθέτουν λειτουργικό σύστημα στα 64-bit.

Keywords
Τυχαία Θέματα