Ανακοινώθηκε η Jinx, Champion #116!

Η παραπάνω εικόνα είναι η ‘αφίσα επικήρυξης‘ της Jinx που έβγαλε η επίσημη σελίδα του League of Legends στο Facebook. Απ ότι φαίνεται η Jinx είναι η μυστήρια ‘C‘ που έψαχνε η Caitlyn.

Vi το ονομα μου. Είμαι ένα όργανο επιβολής του νόμου. Και αυτή είναι η πόλη μου – Piltover. Την αποκαλούν Πόλη της Προόδου, η τουλάχιστον αυτό κάνανε μέχρι να εμφανιστεί

αυτή.

Το όνομά της είναι Jinx. Η έτσι την αποκαλούν, τέλος πάντων. Κανένας δεν ξερή ποια είναι, η το από που έρχεται. Αυτός ο μεγάλος μπελάς έρχεται μια μέρα, πυροβολώντας με όπλα στον αέρα. Και να γελά – πάντα να γελά. Δε την αντέχω.

Όλα αλλάξανε από τη στιγμή που έφτασε αυτή στη πόλη. Θα την αποκαλέσουν και ως Πόλη του Εγκλήματος. Πανικός ανάμεσα στους ανθρώπους. Χάος στους δρόμους. Καταστροφή οπού κι αν κοιτάξεις.

Το χειρότερο είναι: τίποτα απ αυτά δε βγάζουν νόημα. Ρώτα την γιατί το κάνει και θα σου δώσει εκατομμύρια διαφορετικούς λόγους. Αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει:

Το διασκεδάζει.

Το Piltover είναι ένα παιχνιδάκι της. Περνάει πιο καλά από ποτέ και δε την ενδιαφέρει για το ποιος θα πληγωθεί.

Λοιπόν, εγώ είμαι εδώ για να τελειώσω αυτό το πάρτι.

Δεν έχει σημασία το τη θέλει. Δε με ενδιαφέρει ποια είναι η ιστορία της. Θα την βάλω μέσα για πολύ πολύ καιρό. Και πριν το κάνω, Το υπόσχομαι: θα της σβήσω αυτή τη ηλίθια γκριμάτσα από το πρόσωπό της.

Μόνιμα!

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα