Πιθανό το sequel του The Last of Us

O Creative Director του The Last of Us, Neil Druckmann, καθώς και ο Game Director, Bruce Straley, απάντησαν σε μέρικές ερωτήσεις των fans κατά τη διάρκεια του “Ask Us” στο Reddit.

Εκτός από πληροφορίες σχετικα με τη φιλοσοφία και την έμπνευση που ακολούθησαν στο The Last of Us και το πρόσφατο DLC, Left Behind, οι δύο developers μοιράστηκαν

και σκέψεις που έχουν για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πρώτα απ’ όλα ο Druckman επισήμανε πως υπάρχουν 50% πιθανότητες αυτή τη στιγμή προκειμένου η ομάδα του να αναπτύξει το sequel, που λίγο πολύ όλοι επιθυμούμε, του The Last of Us. Στην ίδια απάντηση επιβεβαίωσε, κάτι που ήταν ήδη γνωστό, πως η ομάδα δηλαδή που δουλεύει στο The Last of Us είναι ξέχωρη από αυτή που εργάζεται στο Uncharted.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η Sony έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Naughty Dog και της δίνει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών ακόμα και σχετικά με την ύπαρξη sequel ή όχι.

Παρόλα αυτά διευκρίνησε πως η ομάδα του δεν είχε πολύ χρόνο να ασχοληθεί με το PS4 αλλά είαι ήδη ενθουσιασμένοι όλοι τους με την έξτρα μνήμη που ανακοίνωσε ξαφνικά η Sony κατά τη διάρκεια αποκάλυψης της κονσόλας. Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του PS4, η Sony είχε γνωστοπιήσει στους developers την ύπαρξη 4GB GDDR5 Ram ενώ στην επίσημη πρώτη του PS4 ανακοίνωσε από το πουθενά 8GB GDDR5 Ram, εκπλήσσοντας κοινό και developers.

Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα sequel του The Last of Us ή θα προτιμούσατε οι developers να εργαστούν πάνω σε νέο ip;

Keywords
Τυχαία Θέματα