Το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά League Of Legends 5vs5 στα inSpot!

Ή νέα σεζόν της αλυσίδας καταστημάτων inSpot ξεκινάει δυναμικά με το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά League of Legends σε συνέχεια της επιτυχίας των 2 προηγούμενων πανελληνίων τουρνουά το οποίο θα λάβει χώρα στα καταστήματα inSpot και BattleGrounds όλης της Ελλάδας. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί On¬Line σε όλα τα καταστήματα. Τα συνολικά έπαθλα του τουρνουά

ανέρχονται στα 3000 Ευρώ!! Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια μεγάλη γιορτή του παιχνιδιού που έχουνε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι!

Οι δηλώσεις συμμετοχών για το τουρνουά θα πρέπει να γίνονται μέχρι την τελευταία μέρα πριν την έναρξη κάθε γύρου (Σαβ/κου) της Προκριματικής Φάσης στα καταστήματα inSpot και Battleground. Στην ουσία η περίοδος εγγραφών της διοργάνωσης ξεκινά από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και εξαντλείται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Αν μια ομάδα δεν διαθέτει κοντινό κατάστημα inSpot στην περιοχή της μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο [email protected] στο οποίο πέρα από τα στοιχεία συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρει το κατάστημα στο οποίο θα παρουσιαστεί να αγωνιστεί.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα η οποία θα υπάρχει σε κάθε κατάστημα inSpot & Battlegrounds:

Παράβολο συμμετοχής: 5 Ευρώ ανά παίχτη (25 Ευρώ/Ομάδα). Με την δήλωση συμμετοχής της ομάδας οι παίχτες θα παίρνουνε 5 ώρες δώρο για να τις αξιοποιήσουν ως practise time ή όπως αλλιώς επιθυμούνε. Θα υπάρχει Tournament Packet κατά τις ημέρες των τουρνουά με 5 Ευρώ / 5 Ώρες για όλους τους Συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες και τη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook μπορείτε να βρείτε Εδώ!

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα