Η τρομακτική στιγμή των εκρήξεων την ώρα της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη (βίντεο)

20:10 3/8/2021 - Πηγή: Fortune

Επαναλαμβανόμενες εκρήξεις σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε ζωντανή μετάδοση από την φωτιά στην Βαρυμπόμπη.

Οι εκρήξεις έλαβαν χώρα σε απόσταση 150-200 μέτρων από τις κατοικίες με τις αστυνομικές δυνάμεις να διώχνουν τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από την φωτιά.

Τα συγκλονιστικά στυγμιότυπα:

Με ήπια αναπνευστικά προβλήματα έξι

κάτοικοι της Βαρυμπόμπης στο Σισμανόγλειο και ένας πυροσβέστης με δύσπνοια στο ΓΝΑ 251. Σε πλήρη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές

Με ήπια αναπνευστικά προβλήματα έξι κάτοικοι της περιοχής της Βαρυμπόμπης έχουν διακομιστεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και ένας πυροσβέστης με δύσπνοια έχει διακομιστεί στο ΓΝΑ 251.

Οι υγειονομικές δομές της περιοχής βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και σε κατάσταση μέγιστης επιχειρησιακής ετοιμότητας το ΕΚΑΒ.

Στην περιοχή βρίσκονται μια Κινητή Ιατρική Μονάδα, μία μηχανή, ένα όχημα του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) και 9 ασθενοφόρα.

Δείτε ακόμα:

Έκτακτη ενημέρωση στις 21:00 από τον Ν. Χαρδαλιά για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών

Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: Διαρκής η ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών – Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Έκτακτη σύσκεψη στον ΑΔΜΗΕ για την πυρκαγιά – Κίνδυνος «black out» στην Ανατολική Αττική

To άρθρο Η τρομακτική στιγμή των εκρήξεων την ώρα της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα