Θετική στoν κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση της ΕΚΤ

13:08 7/4/2022 - Πηγή: Fortune

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ διαγνώστηκε θετική στην Covid-19 λίγες μέρες πριν από την επόμενη απόφαση των Ευρωπαίων υπευθύνων χάραξης πολιτικής, ωστόσο, όπως είπε, η νόσησή της δεν θα επηρεάσει τις λειτουργίες του ιδρύματός της.

This morning I tested positive for COVID-19. I am vaccinated and boosted, and my symptoms are thankfully reasonably mild. I will work from home

in Frankfurt until I am fully recovered. There is no impact on the ECB’s operations.

— Christine Lagarde (@Lagarde) April 7, 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ συνέρχεται στις 13-14 Απριλίου για να καθορίσει τη νομισματική πολιτική για τη ζώνη του ευρώ. Εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας είπε ότι η συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, με τη μορφή που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Τον Δεκέμβριο, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουίς ντε Γκίντος προσβλήθηκε επίσης από τον ιό λίγες μέρες πριν από μια συνάντηση και συμμετείχε στην τελική ενημέρωση Τύπου εξ αποστάσεως εκείνη την εποχή. Ο Andrea Enria, ο επικεφαλής του εποπτικού βραχίονα της κεντρικής τράπεζας, είχε Covid τον Ιανουάριο.

To άρθρο Θετική στoν κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση της ΕΚΤ δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα