10 κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις και δεν θα σταματήσεις να φοράς

12:42 13/7/2020 - Πηγή: InStyle

Υπάρχει κάτι που αγαπούν περισσότερο οι γυναίκες από τα ψώνια; Σίγουρα υπάρχει και είναι τα ψώνια σε περίοδο εκπτώσεων. Λίγο πριν τις διακοπές μας και ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού, μας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε όλα τα κομμάτια που επιθυμούσαμε τόσο καιρό και μάλιστα με μειωμένες τιμές.

Υπάρχουν βέβαια δύο κατηγορίες γυναικών και αυτός ο διαχωρισμός γίνεται με βάση τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν όλες οι γυναίκες που στις εκπτώσεις

προτιμούν να αγοράσουν κομμάτια – επένδυση, τα οποία μπορούν να φορέσουν σε κάθε εποχή. Ένα jean παντελόνι ή μία τσάντα από κάποιο luxury brand είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που προτιμούν να αγοράζουν fashion items για την ίδια εποχή.

Η δική μας συμβουλή είναι φέτος το καλοκαίρι να κρατήσετε μία ισορροπία. Αγοράστε νέα μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ τα οποία θα χρειαστείτε στις διακοπές σας, αλλά μία καλή επένδυση είναι να αγοράσετε και κάποια κομμάτια που θα φοράτε για καιρό.

Crinkled dress
15,99 € H&MLace V-neck dress 27,99 € H&MFLAT SANDALS
€49,00 Envie ShoesCRUEL INTENTIONS
€55,00 Envie ShoesΣακίδιο πλάτης Michael Kors 240,00 €Μακρύ ρομαντικό φόρεμα
27.99 € OyshoΤριγωνικό ολόσωμο μαγιό με ναυτική ρίγα
25.99 € OyshoBLOUSE WITH CUTWORK EMBROIDERY 12.99 EUR ZARADENIM SKIRT WITH BELT7.99 EUR ZARAPalme D’or Spaghetti Straps One Piece maa boo €128,00

Keywords
Τυχαία Θέματα