10 πανωφόρια από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στα οποία αξίζει να επενδύσετε τώρα

09:54 18/2/2022 - Πηγή: InStyle

Έχει ο καιρός γυρίσματα και από εκεί που λέμε να αρχίσουμε να πακετάρουμε τα χειμωνιάτικά μας, πιάνει ξαφνικά μια μπόρα, μια χιονοθύελλα, μια… εβδομάδα μόδας και αλλάζουμε γνώμη στη στιγμή. Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης ξεχωρίσαμε τα καλύτερα πανωφόρια κι αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα από αυτά, δείτε τουλάχιστον τι φορούν σήμερα τα fashion girls και τι είναι in style.

Instagram
@sarahellen_photography

Το δερμάτινο με χρώμα: πώς να πούμε όχι στην απόλυτη τάση της σεζόν; Το leather είναι hot κι εμείς χρειαζόμαστε ένα δερμάτινο παλτό σε φωτεινό ή έντονο χρώμα ASAP!

Instagram @sarahellen_photography

Το classic καρό: διαχρονικό και cool. Το κλασικό καρό παλτό, σε oversized γραμμή θα ανήκει για πάντα στην γκαρνταρόμπα μας. Θυμίζει κουβερτούλα, ειδικά αν επιλέξετε ένα με κρόσια στο τελείωμα. Cozy enough.

Instagram @thestyleograph

Το έντονο badass: ένα παλτό σε τολμηρό χρώμα, είναι ότι ακριβώς χρειαζόσαστε για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αυτή τη σεζόν, προτιμήστε ένα σε φούξια ή πορτοκαλί και βασιστείτε πάνω του.

Instagram @sandrasemburg

Το μπουκλέ: το πανωφόρι που διαθέτει τόσο έντονες μπούκλες όσες και το κεφάλι της Carrie Bradshaw. Ιδιαίτερο σίγουρα, και μοναδικό άρα η εικόνα σας δεν θα αντιγραφεί από καμία.

Instagram @streetrends

Η light καμπαρντίνα: πάντα επίκαιρη και πάντα στιλάτη. Την έχετε ήδη στην ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά ωστόσο, μπορείτε να επενδύσετε σε μία με χρώμα ή σε διαφορετική υφή. Μία ίσoν καμία.

Instagram @chiaraferragni

Το oversized puffer: και baby it’s cold outside γι’ αυτό ντυθείτε καλά. Ένα υπερβολικό φουσκωτό μπουφάν δεν θα είναι ποτέ out of fashion.

Instagram @claireguillon

Το chic black and white: μακρύ παλτό που φοριέται με τα πάντα ακόμα και σκέτο. Η επιτομή της κομψότητας και της διαχρονικότητας.

Instagram @tamara

Το πανωφόρι σετ: σετ με το παντελόνι, σετ με τη φούστα, δεν έχει σημασία. Ένα total σύνολο είναι από μόνο του εντυπωσιακό και έτοιμο χωρίς πολλή σκέψη.

Instagram @claireguillon

Το μισό-μισό: γιατί ένα blazer δεν είναι αρκετό από μόνο του. Δεν χορταίνουμε σακάκια και γι΄ αυτό λέμε να φορέσουμε δύο σε ένα.

Instagram @thelocals

Το χαρούμενο πανωφόρι: η μόδα είναι χαρά και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε μας outfit, είτε πρόκειται για total black είτε για το πιο fun πολύχρωμο. Τα κομμάτια με διασκεδαστικά print δεν είναι τόσο δεσμευτικά όσο νομίζουμε κι επίσης μας φτιάχνουν τη διάθεση. Άρα είναι must have!

Keywords
Τυχαία Θέματα