10 τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας φούτερ αλλιώς

Το αγαπημένο κομμάτι όλων, το ρούχο για το οποίο δίνονται μάχες μεταξύ των δύο φύλων, το cozy φούτερ που τόσο πολύ λατρεύουμε, αυτόν το χειμώνα σκεφτόμαστε να το φορέσουμε αλλιώς. Δέκα τρόποι συγκεκριμένα, θα ανανεώσουν την σκέψη σας και θα σας κάνουν να δείτε το πολυαγαπημένο top με φρέσκια ματιά.

Πώς λοιπόν θα συνδυάσουμε τα hoodies μας φέτος;

laura_equizabal/instagram

Με αρκετό layering: και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ακόμα και το καπέλο. Δημιουργήστε ένα άνετο look με πολλές στρώσεις και από πάνω φορέστε το πανωφόρι που θα του χαρίσει

απίστευτο στιλ, την καμπαρντίνα. Ανεπιτήδευτα cool!

@lookofmermaid/instagram

Με σαλοπέτα: για να ξεφύγετε από το συνηθισμένο ζιβάγκο με ένα πιο σύγχρονο outfit.

@violeta_mangrinyan/instagram

Με το hot jean της σεζόν, wide leg: αν είναι να επιλέξετε παντελόνι για να συνδυάσετε το φούτερ σας, τουλάχιστον ας είναι αυτό. Ένα φαρδύ τζιν με ψηλή μέση.

@emilysindlev/instagram

Με μίνι φούστα και παγιέτες: ο απόλυτος συνδυασμός. Δυο looks σε ένα, το καθημερινό και το βραδινό ενώνονται και δημιουργούν το πιο cool outfit.

@ellenclaesson/instagram

Με chic midi φούστα: ακόμα κι αν είναι και τα δύο σε loose γραμμή, το αποτέλεσμα είναι απλά θεϊκό. Oversized κομμάτια, συνδυασμένα άψογα μεταξύ τους.

@laura_equizabal/instagram

Με sweatpants: η αλλιώς, το σετάκι με τις φόρμες που τόσο πολύ αγαπήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας. Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και είναι ο πιο casual συνδυασμός.

@emilysindlev/instagram

Με αθλητικό κολάν: και ας μην πηγαίνετε για jogging. Ταιριάζουν τέλεια και φτιάχνουν μια καθημερινή εμφάνιση με άνεση. Οι ψηλές κάλτσες και τα sneakers είναι αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το look.

@dimodaaa/instagram

Σαν φόρεμα: με over-the-knee μπότες και μακρύ πουκάμισο. Παίξτε με τα μήκη και φτιάξτε μια εικόνα που θα την ήθελαν όλοι.

@emilysindlev/instagram

Με cargo pants: σε πιο ιδιαίτερα prints. Φροντίστε και το φούτερ σας να είναι το ίδιο ιδιαίτερο και συμπληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Fresh!

@ellenclaesson/instagram

Ή απλά τυλίξτε το από πάνω σας: χρησιμοποιείστε το αγαπημένο σας φούτερ σαν κασκόλ και φορέστε το πάνω από σακάκια ή ακόμα και παλτό. Ένα κομμάτι, χίλιες εικόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα