4 tips για να δημιουργήσεις τα πιο αέρινα looks για το καλοκαίρι

12:46 22/6/2020 - Πηγή: InStyle

Λατρεύουμε το καλοκαίρι. Κάθε χρόνο, οι περισσότεροι από εμάς  ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και περνάμε πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα μας να το αναπολούμε. Ήλιος, θάλασσα και χαλάρωση πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα μας και εμείς ευχόμαστε να μην τελειώσουν ποτέ οι διακοπές μας.

Εάν υπάρχει κάτι που κάνει την καθημερινότητα μας λίγο πιο δύσκολη είναι η αφόρητη ζέστη,η οποία μπορεί να είναι

υποφερτή όταν βρισκόμαστε στην παραλία, τι γίνεται όμως όταν βρισκόμαστε στην πόλη;

Ευτυχώς η λύση που αναζητάμε έρχεται από τον κόσμο της μόδας και τη γκαρνταρόμπα μας. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν τρόποι να νιώθουμε αέρινες κάθε στιγμή της ημέρας απλώς χρειάζεται να κάνουμε τις σωστές επιλογές σε ρούχα.

Πώς θα πετύχουμε αυτό τον στόχο;

1-

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που αξίζει να πρωταγωνιστήσει στη φετινή γκαρνταρόμπα μας είναι τα maxi αέρινα φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να το σκεφτούμε ιδιαίτερα. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, ένα ασπρόμαυρο φόρεμα είναι σίγουρο πως θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις.

Instagram @blaireadiebee

2-

Ένας επιπλέον τρόπος για να δημιουργήσουμε looks ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας τζιν σορτς και crop tops.

Instagram @thestylebungalow

3-

Τα deux-pièces, two pieces σύνολα ή twin sets ή co-ords είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Επιστρέφουν από τα 50s για να αναδείξουν την πιο θηλυκή μας πλευρά και είναι τέλεια για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Instagram @fashiioncarpet

4-

Πολλές από εμάς, όταν επισκεπτόμαστε την παραλία θέλουμε να περνάμε όλη την ημέρα μας εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Να κάνουμε αρχικά τις δροσερές μας βουτιές στη θάλασσα, στη συνέχεια να περάσουμε από το party του beach bar και μετά να κάνουμε βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Για να μη χάνουμε χρόνο λοιπόν σε προετοιμασίες, μπορούμε να έχουμε στη τσάντα της θαλάσσης μία εσάρπα. Όταν λοιπόν φύγουμε από την παραλία μπορούμε να την περάσουμε επάνω από το μαγιό μας και να είμαστε έτοιμες για βόλτα. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου μερικές εσάρπες.

Instagram @daphnemoreau

Keywords
Τυχαία Θέματα