5 celebrity couples που είχαμε ξεχάσει

13:00 9/2/2022 - Πηγή: InStyle

Στον πέρασμα του χρόνου έχει υπάρξει μεγάλος αριθμός ζευγαριών, τα οποία πλέον ξεχάσαμε. Διασημότητες που σήμερα δεν έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον, στο παρελθόν ήταν μαζί. Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω 5 από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, που ενώ είχαν απασχολήσει παλαιότερα με τον έρωτά τους, στη συνέχεια χάθηκαν ως δια μαγείας.

Michael Jackson and MadonnaMichael Jackson and Madonna (Photo by
Barry King/WireImage)

Η Madonna και ο Jackson γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980, όταν βρίσκονταν και οι δυο στο απόγειο της καριέρας τους. Τα μετέπειτα χρόνια διατήρησαν μια φιλία, η οποία εξελίχθηκε σε φλερτ το 1991. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει μάλιστα ότι το καλύτερο ραντεβού της ζωής της ήταν εκείνο με τον Βασιλιάς της Ποπ.

Tom Cruise και Penelope CruzTom Cruise and Penelope Cruz στα γυρίσματα της ταινίας”Vanilla Sky” στο Times Square της Νέας Υόρκης. (Photo by RJ Capak/WireImage)

Το 2001 η Penelope Cruz και ο Tom Cruise συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Vanilla Sky. Η χημεία μεταξύ τους ήταν αμοιβαία και άμεση, οδηγώντας τους πολύ γρήγορα σε σχέση. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει με την Nicole Kidman και εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Ήταν μαζί για τρία χρόνια και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο, όμως αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Ben Affleck και Gwyneth Paltrow Ben Affleck and Gwyneth Paltrow (Photo by Ke.Mazur/WireImage)

Οι δυο ηθοποιοί ήταν μαζί από το 1997 έως και το 2000. Κατά τη διάρκεια της σχέση τους συνεργάστηκαν σε δυο projects, το Bounce και το Shakespeare in Love. Παρά το γεγονός ότι αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. “Ο Ben είναι αρκετά περίπλοκος, όμως έχει καλή ψυχή. Ελπίζω να βρει τον εαυτό του, γιατί κάνει μόνος του τη ζωή του δύσκολη”, είχε αποκαλύψει η Gwyneth το 2003 σχετικά με τον χωρισμό τους.

Jennifer Aniston και Paul RuddJennifer Aniston και Paul Rudd (Photo by Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Η Aniston και ο Rudd γνωρίστηκαν το 1998 στα γυρίσματα του The Object of My Affection. Δημιουργήθηκε τότε ένα σύντομο ειδύλλιο, όμως στο τέλος αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι. Μάλιστα, το 2002 εργάστηκαν ξανά μαζί στην τηλεοπτική σειρά, Friends και δήλωσαν ότι δεν ένιωθαν καθόλου αμήχανα ο ένας με τον άλλον.

Cameron Diaz και Justin Timberlake Cameron Diaz και Justin Timberlake (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Μολονότι ο διάσημος τραγουδιστής και η Diaz ήταν σε σχέση για 4 χρόνια, επέλεξαν να χωρίσουν λόγω της αμοιβαίας δυσκολίας τους στη δέσμευση. Κανένας από τους δυο τους δεν ήθελε να πάνε ένα βήμα παρακάτω, οπότε ο χωρισμός ήταν μονόδρομος. Έχουμε να σημειώσουμε πάντως ότι μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και κανένας τους δεν κρατάει κακία για όσα έγιναν στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα