6 χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις με κόκκινα παπούτσια

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τα κόκκινα παπούτσια μάς ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις και μας κάνουν να τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Την περίοδο των εορτών μάλιστα κατακλύζουν τους δρόμους ως η must-have τάση! Από pointed-toe μέχρι σέξι κόκκινες μπότες, η τάση ολοκληρώνει τις καθημερινές μας εμφανίσεις, κάνοντάς τις λίγο πιο glam, λίγο πιο ξεχωριστές. Ναι, έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στα κόκκινα παπούτσια και σήμερα θα κλέψουν και τη δική σας καρδιά!

Looks με κόκκινα παπούτσια και…Κόκκινη φούσταΤotal black outfitLeopard πινελιέςMαύρο φόρεμαKλασικό
παντελόνιΚόκκινο καλσόν σεταρισμένο με μίνι πλισέ φούσταCool θηλυκότητα

Η εντυπωσιακή σύνθεση του κόκκινου με… το κόκκινο δημιουργεί μια έντονη εικόνα γεμάτη δυναμισμό και στιλ. Συνοδέψτε τα παπούτσια με μια φούστα στην ίδια απόχρωση και ένα bomber και μπείτε με τον πιο cool τρόπο στο χριστουγεννιάτικο mood.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Chic αλλά όχι αδιάφορη

Το συναρπαστικό χρώμα των κόκκινων loafers ξεχωρίζει ακόμη και σε έναν total black σύνολο. Η χρωματική αντίθεση δημιουργεί ένα κομψό, μοντέρνο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Mix&match με πάθος

Η σύζευξη του κόκκινου με το λεοπάρ δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο στιλ που δεν περνά εύκολα απαρατήρητο. Επιλέξτε ένα λεοπάρ παντελόνι για να απογειώσετε τον συνδυασμό και να κλέψετε τις εντυπώσεις και τα αγαπημένα σας κόκκινα παπούτσια σε όποια μορφή κι αν αυτά είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

LBD με αιχμηρές μπότες

Το μαύρο φόρεμα με την προσθήκη της κόκκινης μπότας είναι εντυπωσιακό. Μια εμφάνιση που αγκαλιάζει το χειμερινό στιλ με άποψη και ενέργεια. Και φυσικά καθόλου βαρετό και basic.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα