6 τρόποι για να φορέσετε floral μέσα στο καταχείμωνο

Ποιος είπε ότι τα λουλούδια ανθίζουν μόνο την άνοιξη; Τα floral patterns είναι η αναπάντεχη τάση του χειμώνα και μας φτιάχνουν την διάθεση. Τα στιλιστικά tricks για να μην φαίνονται καλοκαιρινά, πολλά και τα outfits ακόμα περισσότερα. Ακόμα και για εσάς που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τα girly λουλουδάκια.

@styledumonde

Floral σε συνδυασμό με ανδρόγυνα στοιχεία. Σκληρό rock βινύλ, πλεκτά με αντρικό κόψιμο και γιακάδες θα δώσουν μια πιο φρέσκια αίσθηση στα συνηθισμένα να τα βλέπουμε

με κοριτσίστικες λεπτομέρειες λουλούδια.

@whowhatwea.co.uk

Floral φόρεμα με τζιν. Ναι με τζιν. Η τάση ακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό αλλά ακόμα να τη συνηθίσουμε. Τολμηρή και πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με floral. Τα αντίθετα έλκονται και δημιουργούν κομψότητα στο τετράγωνο.

@whowhatwear.co.uk

Κεντημένα floral σε μαύρο φόντο. Αν τα ροζ, κόκκινα, κίτρινα λουλούδια είναι too much για εσάς, επιλέξτε μπλε ή πράσινα πάνω σε μαύρη βάση. Ασφαλής επιλογή αλλά stylish ταυτόχρονα.

@styledumonde

Μικροσκοπικά floral με bomber jacket. Και τζιν ξανά. Τα μουντά χειμερινά χρώματα και τα πολύ μικρά σχέδια κάνουν τα λουλούδια να φαίνονται πουά και χειμωνιάτικα.

@dressingthenation.com

Floral άγριας δύσης. Είπαμε, η ομορφιά κρύβεται στις αντιθέσεις. Φορέστε cowboy μπότες με floral outfit και σπάστε την μονοτονία. Παίξτε με το άσπρο-μαύρο είτε με την γήινη παλέτα και κάντε τα λουλούδια ενδιαφέροντα.

@thefashionspot

Mix&match floral patterns. Γιατί να φορέσετε ένα floral όταν μπορείτε να βάλετε πολλά και διαφορετικά; Η πιο hot τάση της σεζόν δεν είναι ένα print, αλλά όλα. Συγκεκριμένα όλα μαζί!

@thetelegraph

Keywords
Τυχαία Θέματα