7 καθημερινά outfits με καμπαρντίνα αποθεώνουν το πιο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών

10:45 21/4/2022 - Πηγή: InStyle

Είναι το αγαπημένο κομμάτι της παριζιάνικης γκαρνταρόμπας, είναι το λατρεμένο πανωφόρι της ανοιξιάτικης σεζόν, είναι το πιο διαχρονικό item όλων των εποχών.

Η υπέροχη καμπαρντίνα στολίζει με χάρη και κομψότητα τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας και εντυπωσιάζει με τα πιο cool looks στο καθημερινό street style. Κάθε γυναίκα με άποψη οφείλει να έχει μια κλασική καμπαρντίνα στην ντουλάπα της και μια… διαφορετική, καθώς τον τελευταίο καιρό το chic πανωφόρι της άνοιξης κυκλοφορεί και σε άλλες εκδοχές, χρώματα και designs και πραγματικά τις

θέλουμε όλες!

Εφτά, λοιπόν, καθημερινά outfits με trench coat υπόσχονται να δώσουν στις εμφανίσεις μας το παριζιάνικο touch που τόσο χρειαζόμαστε και να απογειώσουν το στιλ μας.

@thestyleograph

Bold και loose: με την καμπαρντίνα να πρωταγωνιστεί στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν άψογα με το κλασικό μπεζ του trench coat, ενώ τα χαλαρά φαρδιά ρούχα κουμπώνουν τέλεια με την oversized γραμμή του. Χυτά και τα δύο, το βασικό εσωτερικό look συμπληρώνεται με τον πιο ωραίο τρόπο με το διαχρονικό item, αποθεώνοντας την καμπαρντίνα της καρδιάς μας.

@streetstylepoint

Total white και αδιάβροχη: αν δεν ανήκετε στους κλασικούς τύπους, μια καμπαρντίνα με χρώμα σε διάφανη, αδιάβροχη εκδοχή είναι το πανωφόρι που χρειάζεστε. Κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις, είναι διαφορετική και σας προφυλάσσει από τις ανοιξιάτικες μπόρες που ξεσπάνε και δεν ξέρουμε πού να κρυφτούμε. Συνδυάστε το ιδιαίτερο πανωφόρι με total white για την άνοιξη ή ποντάρετε στο color-blocking και δεν θα χάσετε.

@thestylestalkercom

Chic γκρι: και μακάρι να κυκλοφορούσαν περισσότερες καμπαρντίνες στη συγκεκριμένη απόχρωση. Ωραίο και το κλασικό μπεζ, αλλά η αυστηρότητα και ο δυναμικός χαρακτήρας που αποπνέει το γκρι χρώμα, όταν συνδυάζεται με το φινετσάτο design της καμπαρντίνας, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

@thestylestalkercom

Και το μίνι χρειάζεται την καμπαρντίνα του: φυσικά, αφού είναι το πανωφόρι που ταιριάζει με τα πάντα. Γιατί στο τέλος δεν έχει και τόση σημασία τι φοράτε, ή αν φοράτε κάτι από μέσα, αλλά πόσο cool και ποιοτική είναι η καμπαρντίνα σας. Επενδύστε στο εξωτερικό και το μέσα αφήστε το στην φαντασία μιας και θα φαίνεστε καλοντυμένες ό,τι κι αν επιλέξετε να βάλετε.

@streetrends

Σε χρώματα λαδί και ύφος αυστηρό: το trench coat σχεδιάστηκε ως στρατιωτική ενδυμασία για να προφυλάσσει από το κρύο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό, το λαδί ή χακί χρώμα ταιριάζει άψογα στο ύφος της καμπαρντίνας, ενώ εύκολα συνδυάζεται με δερμάτινα στοιχεία, μουντά χρώματα και πιο «σοβαρό» στιλ. Μια elegant εκδοχή που μας αρέσει πολύ.

@thestyleograph

Cool με σορτς: κι αν είναι να επιλέξετε μια βερμούδα, ας είναι και αυτή στο ύφασμα της καμπαρντίνας, σε μπλε, πράσινες ή nude αποχρώσεις. Ένα τέτοιο σύνολο αναβαθμίζει ακόμα και την κλασική καμπαρντίνα, κάνοντάς τη να δείχνει φρέσκια και νεανική, με πολύ απλά κομμάτια.

@tommyton

Office look με glam αισθητική: σαφώς και το trench coat αποτελεί ένα από τα πιο κατάλληλα πανωφόρια για να συνοδεύσετε τα outfits της δουλειάς, αφού συνδυάζει κομψότητα, φινέτσα και ποιοτικό στοιχείο σε ένα κομμάτι. Σε ένα αυστηρό look ωστόσο, μπορείτε πάντα να βάζετε μια προσωπική πινελιά για λίγη λάμψη, όπως τα glamorous πούπουλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα